През лятото Есил Дюран ще навърши 55 години, но продължава

...
През лятото Есил Дюран ще навърши 55 години, но продължава
Коментари Харесай

В ефир! Есил Дюран към жените: Убийте лелята в себе си, мъжете ви не искат лелки!

През лятото Есил Дюран ще навърши 55 години, само че продължава да наподобява отлично, а повода, съгласно нея, не е в пластиките или поддръжките, въпреки и те да са от голяма важност. Причината е в метода й на мислене и животът, който сама се стреми да води.

Днес в ефир певицата насочи непосредствено обръщение към дамите, без да й дреме дали някой ще се засегне, или ще я прати на майната й. Дюран ясно и твърдо прикани дамите да убият лелята в себе си.

" Убийте тази вуйна! Тя не ви е нужна, тя ви задушава и ви трансформира в скучна, сива и забита женичка. Всяка жена в един миг от живота си би трябвало да се пребори с тази вуйна, която се появява някъде приблизително сред 38 и 42 години, и стартира да те " дръжка ".

Така, в случай че не й се опъне, дамата стартира да прави баници, да си седи вкъщи по пеньоар, чехли и ролки, да не помни що е то грим и прическа, да се отхвърля от сладостите на живота като цяло. И в един миг схваща, че лелята е умъртвила момичето, само че е прекомерно късно.

Разберете, че нито мъжете ви желаят лели, нито децата ви имат потребност от лели, а още по-малко вие ", безапелационна е Есил Дюран, която счита, че таман по този начин е запазила пристрастеността и огъня в брака си с дългогодишния си брачен партньор Борис. Като се грижи за дома си, несъмнено, само че още повече за самата себе си.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР