През лятото една от най-обичаните певици у нас, EVA, обяви

...
През лятото една от най-обичаните певици у нас, EVA, обяви
Коментари Харесай

Защо EVA се раздели с приятеля си? Певицата разказа пред фенове защо му е била шута

През лятото една от най-обичаните певици у нас, EVA, разгласи с една фотография, че е във връзка. По-късно тази фотография изчезна, а по-късно удостовери раздялата и с клипче в TikTok. Но не разбрахме нищо повече. До в този момент...

Виж още: Ах, обич! Светлана Гущерова с обръщение към Християн, той ѝ отвърна подобаващо 

В поредност от въпроси и отговори в Instagram EVA бе запитана от собствен почитател за какво се е разделила с приятеля си. И тя изясни, като се зарече това да е последният път, в който го прави.

" Когато спиш с две дами по едно и също време, това е полиамория. Когато двете дами не знаят една за друга, това е невярност ", стартира EVA и съобщи изрично, че този човек е минало за нея и това е последният коментар, който прави за него.

Виж още: Баща фантазия: Благой Георгиев сподели, че няма нищо по-важно от децата

Явно почитателите ѝ са я попитали дали са си останали другари след раздялата, а отговорът е също безапелационен - " не ". " Не сме другари и в миналото няма да бъда с сходен човек. Унижи мен. Унижи жена си. Продължава да унижава себе си. Не съм част от това нещо ", показа инфлуенсърката.

Виж още: Екзотична, красива и борбена: Семира от " Игри на волята " отвън шоуто

По думите на EVA животът, който живее, е здравословен и точно по тази причина този вид хора нямат място в него. " Благодаря на Господ и на Вселената, че постоянно ми демонстрират пътя и Истината ", приключи тя.

Изображение: https://www.instagram.com/evatgofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР