През летния сезон, ДКЦ „Пълмед“, гр.Пловдив ще предложи на своите

...
През летния сезон, ДКЦ „Пълмед“, гр.Пловдив ще предложи на своите
Коментари Харесай

ДКЦ „Пълмед“ с преференциални цени за PCR тестове за ковид и...

През летния сезон, ДКЦ „ Пълмед “, гр.Пловдив ще предложи на своите пациенти преференциални цени за провеждането на тяхната PCR диагностика за COVID-19, както и за съществуване на Т-клетъчен имунитет против SARS-COV-2.
Цената за общоприет PCR тест от сряда- 21-ви юли в ДКЦ „ Пълмед “ е със стойност от 80лв. и на експресен -с резултат до 4 часа от 120лв.
И за двата типа теста ДКЦ „ Пълмед “ издава изцяло гратис годния за Европейски Съюз документ с резултат от теста, който се изисква от граничните управляващи при пътувания. Чрез потребителско име и ключова дума за достъп, пациентите могат да получат от системата за онлайн резултати на лечебното заведение нужният им НРН номер за генериране на серфитикат през Националната здравна осведомителна система.
От 1-ви август в ДКЦ „ Пълмед “ проби за съществуване на Т-клетъчен имунитет по EliSpot способ против SARS-COV-2 пациентите ще могат да извършат също с отстъпка, от 100лв. Така цената на монокомпонентния тест за Т-клетъчен имунитет, подобаващ за ваксинирали се против Covid-19 зараза, които желаят да схванат дали имат построена отбрана, ще бъде на стойност от 180лв., а поликомпонентният тест, подобаващ за преболедували инфекцията, предполагащи безсимптомно прекарана зараза или контактни на вируса - 240лв.
Без информацията за съществуването точно на Т-клетъчен имунитет, никой не може да е сигурен, дали има задоволително добра отбрана, защото антителата добити след преболедуване са за неопределен срок, а данните за продължителността на имунитета, добит след имунизация, към момента са в интервал на изследване.
„ Правим по-достъпни едни от най-търсените и значими проби в Лабораторията на ДКЦ " Пълмед ", с цел да отговорим на упованията на нашите пациенти за най-много бърз достъп до висококачествените ни медицинските услуги, които се правят от опитни експерти и с топ инсталация. Преференциалните цени, които ще бъдат годни през летния сезон, са част от дълготрайната ни политика за обезпечаване на висококачествени лабораторни услуги за COVID-19 на налични цени с допустимо най-кратък период за приемане на резултати “, разяснява мениджърския екип на лечебното заведение.

Час за PCR тест за COVID-19 или за Т-клетъчен имунитет против SARS-COV-2 по EliSpot способ в ДКЦ „ Пълмед “ може да се запише на тел. 0896664860
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР