През колко провала трябва да преминеш, за да стигнеш до

...
През колко провала трябва да преминеш, за да стигнеш до
Коментари Харесай

Грозната страна на предприемачеството в нова книга

През какъв брой неуспеха би трябвало да преминеш, с цел да стигнеш до триумфа, по какъв начин волята и характера ти оказват помощ да преодолееш наркотичната взаимозависимост, а по-късно се трансформират във пиедестал на предприемаческите полезности, разкрива създателят в „ Предприемачът ”.

Личният житейски път на Пламен П. Попов го води през редица тествания, които го изправят пред безапелационното решение да се осъществя като сполучлив бизнесмен. Родом от Бургас, създателят губи татко си на 11 години, на 15 попада в клопката на опиатите, а на 25 подписва първата си договорка за един милион. В „ Предприемачът” той разказва детайлно опита си, като по едно и също време с това дава скъпи упътвания и формули за триумф. Авторът изповядва убеждението, че всеки може да се трансформира в бизнесмен, като ръководи живота и бизнеса си точно, определяйки задачите си и фокусирайки се върху тях с отдаденост, пристрастеност, неизменност, дисциплинираност и непримиримост. Тясната му компетентност е създаване на бизнес с нулев стартов запас, посредством привличане на сътрудници.


Попов споделя за неуспехите и банкрутите, свои и на свои сътрудници и клиенти, откровено и почтено. Прави го, тъй като върху тях той построява сполучливия си бизнес, огромната акция „ Аз разсънвам България”, Университет за личностно развиване и предприемачество и поредност от бизнес образования и курсове за личностно развиване.

Книгата изобилства от образци за провалени животи на неуверени хора, с които Попов работи, с цел да ги трансформира в сполучливи модели за подражателство. Такава е историята на Ник Чакъров, който минава през поредност от образования и съвещания с Пламен и бизнес колегата му Ясар Маркос. Вследствие на това, от момче, което губи работата си, дългогодишната си другарка и дома си, Ник се трансформира в един от най-успешните онлайн бизнесмени в България за своята сфера. Всичко това се случва с помощта на две съществени неща, разказани детайлно в книгата „ Предприемачът”, информацията, която получаваме и методът, по който я използваме.
Книгата „ Предприемачът” ще бъде показана в София на 3.05, а преди този момент в Пловдив/02.04, Стара Загора/03.04, Ямбол/04.04, Сливен/05.04, Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР