През кариерата си Шая Лабьоф е изиграл няколко страхотни роли.

...
През кариерата си Шая Лабьоф е изиграл няколко страхотни роли.
Коментари Харесай

Шая Лабьоф получил ценен урок от Мел Гибсън

През кариерата си Шая Лабьоф е изиграл няколко страхотни функции. Работата му във кино лентата " Honey Boy " донесе на артиста многочислени номинации за награди и победи. Въпреки че е реализатор от калибъра на премиите, мнозина към момента си спомнят за лудориите на артиста отвън снимачната площадка и обвиняванията му в злоупотреби.

Актьорът одобри католицизма , до момента в който работеше по кино лентата " Падре Пио ", което може да е асъдействало Лабьоф да се извини за държанието си в предишното. Той също по този начин отдаде заслуженото на опита си да посещава обичайните служби с латинска меса за новооткритата си благодарност към живота и прошката. По време на присъединяване си в католическата уеб поредност Bishop Barron Presents Лабьоф изясни, че въвеждането му в латинската меса е станало от артиста Мел Гибсън .

В изявлението артистът споделя, че не е знаел по какъв начин да откри пътя към латинската меса. Срещата на Шая Лабьоф с Мел Гибсън в последна сметка го предиздвикала да стартира да посещава събитието, обитаемо с католици традиционалисти, заяви " Giant Freaking Robot ". Гибсън, чиято пристрастеност и история с християнството го карат да сътвори кино лентата " Страстите Христови ", в предишното се е сблъсквал със свои персонални тествания. Лабьоф признава, че запознанството с латинската меса му е внушило примирение.

В " Падре Пио " артистът изобразява италианския духовник , станал прочут с това, че през целия си живот е показвал стигмати. Лабьоф осъзнава големия напън, който идва с изобразяването на такава персона и с влизането в събитие, обитаемо с католици. Колкото повече време прекарвал там, толкоз по-удобно се чувствал в кожата си.

Поведението на Шая Лабьоф и Мел Гибсън в предишното е добре документирано. И двамата артисти са се сблъсквали с публичната реакция на възгледите им във връзка с религията. През 2004 година в изявление за Даян Сойер Гибсън споделя, че има вяра, че некатолиците и нехристияните могат да отидат в парадайса.

По време на фотосите на " Страстите Христови " Гибсън има ежедневни визити от локални свещеници и свещеници от Института на Христос Цар. През 2010 година е включен в черния лист на Холивуд след приключване на телефонен запис, на който е сниман по какъв начин тормози съветската певица и композиторка и някогашна другарка Оксана Петровна Григориева.

През 2016 година той се завръща в Холивуд с наградения си режисьорски опит " Hacksaw Ridge ". Изпитанията и премеждията на Гибсън може би са въодушевили Лабьоф да потърси по-добър път за себе си. След няколко злоупотреби и юридически проблеми артистът изпитва компликации при намирането на работа. След като пое огромни функции с огромен профил във франчайзи като " Трансформърс " и " Индиана Джоунс ", Лабьоф реши да поеме трагични функции, които да го провокират.

Въпреки че Шая Лабьоф и Мел Гибсън няма да се появят дружно във филм в границите на идната година, може би новооткритият мироглед на Лабьоф за живота и прошката ще го убеди да работи с Гибсън някой ден. Засега тези, които се интересуват от това какво ще направи Лебьоф по-нататък, ще би трябвало да изчакат идващото му присъединяване в " Мегалополис " на режисьора Франсис Форд Копола.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР