През какво ли не е преминала Софи Маринова, но драмите

...
През какво ли не е преминала Софи Маринова, но драмите
Коментари Харесай

Много шум за нищо: Софи Маринова отмени сватбата на Лоренцо

През какво ли не е минала Софи Маринова, само че драмите в живота й не свършват. Певицата подвигна доста гръмък и безценен годеж на сина си Лоренцо. Някои дори се бяха заблудили, че това е сватбата. Скъпи тоалети, натруфени бижута, голям брой посетители. Но в този момент се оказва, че многото звук е бил за нищо. Сватба няма да има! Лоренцо е одрал кожата на майка си и стартира с драмите и прибързаните решения.

Софи разгласи, че кандидат-снахата търси единствено парите и за това женитба няма да има. Цялата рода на певицата е унищожена. Лоренцо най-вече, тъй като се влюбил до уши в красивата ромка. Вече желал да основава семейство.

Той даже бил подготвен да одобри, че момичето е с него единствено поради парите и за това, че майка му е най-известната певица у нас. Малко откакто заживяла в дома на певицата, девойката си събрала нещата и пушек да я няма. Не могла да издържи.

" Хубава работа, но ц*иганска ", подиграват й се нейни съграждани, познати и сътрудници. Срам не позор в този момент Софи би трябвало да звънне на всички, до които изпрати предложения. Грандиозното събитие трябваше да се състои на 25 ноември.

Припомняме, че Софи гледаше снахата като писано яйце. То не бяха екскурзии, почивки. Но на красота мощ не става!

Инфо: blitz.bg

Тагове: Софи Маринова Лоренцо сватба отменена сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР