През живота си човек изпитва множество различни чувства, но може

...
През живота си човек изпитва множество различни чувства, но може
Коментари Харесай

Владо Карамазов си намери жена на другия край на света

През живота си човек изпитва голям брой разнообразни усеща, само че може би най-силното измежду тях е любовта, в чието име той е подготвен да стори чудеса… Всички ние сме добре осведомени с това изказване, защото още от ранна детска възраст се сблъскваме с него в приказките, с които заспиваме вечер, а с течението на годините го срещаме като повтарящ се претекст в редица заглавия, било то на филми или книги, с които запълваме свободното си време.

Но въпреки отвред да се пробват да ни убедят, че всеки от нас има половинка, чакаща го някъде по необятния свят, никой не може да ни даде гаранция по кое време и дали въобще ще я срещнем.

И въпреки всичко, съществуват истории, способни да ни вдъхнат вяра, при положение, че сме от тези хора, които към момента не са се сблъскали със сродната си душа. Последният подобен роман идва от Владо Карамазов, който прекара по-голямата част от живота си в търсене на своята… до момента в който не я откри.

Дали в действителност или просто на смешка, преди броени часове той показа в Инстаграм, че се е сгодил, публикувайки фотография, на която театралничи до непозната жена, написа Дир.бг.

Кадърът е сниман на Филипините, където от известно време насам артистът се намира за фотосите на новия шести сезон " Survivor “. Очаква се риалити предаването, подлагащо на тестване освен силата, само че и волята на неговите участници да се завърне на дребния екран през 2022 година след дългогодишна пауза.

 

И въпреки звездата от " Дяволското гърло “ към момента да не е удостоверил публично, че още веднъж ще бъде част от шоуто, в средите от дълго време се приказва интензивно, че той за следващ път ще бъде негов водещ, а изображенията от въпросната дестинация, които артистът разгласява в обществените мрежи, могат да бъдат прегледани като самобитно удостоверение за правотата на това мнение.

Предвид обявата му обаче, надали сега феновете на Карамазов се вълнуват толкоз от това дали ще го гледат в новите епизоди, колкото от протичащото му се в персонален проект, както и обстоятелството какъв брой достоверни са в действителност думите му.

" И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не открих младоженка в България, открих я на другият завършек на света. Господ е събирач. Сега остана алтернативата дали тя да пристигна в БГ или аз да остана в туй село в океана. Тук мога да работя като риболовец, майстор или нещо в джунглата “, написа актьорът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР