През живота ни преминават куп хора – някой остават за

...
През живота ни преминават куп хора – някой остават за
Коментари Харесай

7 ЗНАКА, които показват, че сте свързани ДУХОВНО с някого

През живота ни минават куп хора – някой остават за по-дълго, други си отиват след преподаден урок, трети са напълно за малко. Има и такива, с които се свързваме на духовно равнище – може би имаме обща карма или сме свързани от предходен живот. Това е доста мощна връзка. Ето признаците, които демонстрират, че сте духовно свързани с някого.

Имате чувство, че го познавате от дълго време – от години, като че ли знаете какво си мисли, какво ще направи в дадена обстановка, като че ли го познавате по-добре от самия него. Нещо в него ви притегля, виждате нещо познато, виждате и себе си от време на време.
5 признака, че въобще не сте подготвени за нова връзка
Ако неотдавна сте завършили дълга връзка, обикновено е да се чувствате самотни и да не сте пълноценни. Много хора им е мъчно да свикнат с...
Прочети повече
Имате му доверие – той е спечелил доверието ви. Можете да вярвате на всяка негова дума и деяние, като знаете, че ще извършите всичко за ваше положително. Можете да му споделите тайните си, да му кажете какво си мислите и какво ви вълнува без да се тревожите. Той ще ви изслуша и разбере.

Водите смислени диалог – когато думите се намесят, е най-любимото ви нещо дружно. Разговорите са дълбоки, смислени, разтоварващи. Истинска приятност за душата. Това е човек, пред който можете да се отпуснете и да бъдете себе си. Винаги имате време за диалог с него, както и той с вас. При все диалог достигате до удивление и неспокойствие от другия човек, научавате по нещо ново, което ви изумява.

Интуицията ви го подсказва – може би познавате индивида неотдавна, само че просто усещате, че с него имате дълбока връзка, че той е подобаващ за вас и че ще остане в живота ви по-дълго време. Непременно слушайте интуицията си, тъй като когато сте свързани с някого, тя е първата, която ще ви го каже.

Усещате сигурност – както физическа, по този начин и прочувствена, до момента в който сте около него. Неговото наличие ви кара да се чувствате предпазени, спокойни. Страховете изчезват. Усещате сърцето си изцяло умерено и задоволено, когато той е в близост.
4 ЛЪЖИ, които са неприемливи в една връзка
Забелязвате ли, че сътрудникът ви не е откровен с вас? Че от време на време променя истината или икономисва някои елементи от обстановката? Че още контак...
Прочети повече
Чувствате се свободни – можете да кажете и извършите каквото си пожелаете в негово наличие, без да се тревожите какво би си споделил. Просто сте себе си без боязън. Знаете, че той ще ви разберете и поддържа постоянно, по тази причина не се притеснявате от нищо.

Общувате единствено с взор – постоянно думи не ви трябват, тъй като се разбирате единствено с взор. Това значи да се свързани духовно с този човек. Няма потребност да му обяснявате какъв брой сте щастливи, изплашени, ядосани – той го знае, щом ви огледа. И вие сте по този начин към него. Просто имате синхрон, намирате салдото и се познавате един различен толкоз добре.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР