През изтеклата година Телците обърнаха внимание предимно на своето развитие,

...
През изтеклата година Телците обърнаха внимание предимно на своето развитие,
Коментари Харесай

Всеки представител на зодията Телец трябва да прочете това!

През изтеклата година Телците обърнаха внимание най-вече на своето развиване, а през 2018-та е време да берат плодовете на своето изпитание. Още първите месеци ще ви изкушат с предложение за нова работа или за покачване в сегашната. Трябва обаче да претеглите всички плюсове и минуси, тъй като звездите не са безапелационни дали ще ви донесе търсения резултат.
Пролетта ще е същински плодотворна за тези, които са в креативната сфера. Всичките ви инициативи ще се увенчават с триумф, а с най-голяма лекост ще се оправят тези, които се занимават с музика и книжовна активност.

Първата половина от годината ще протече на един мирис, финансовото ви положение ще бъде устойчиво, само че и никога рог на изобилието. По отношение на приходите всичко може да се промени при започване на лятото, когато можете да увеличите банковата си сметка от ненадейно място. Август е месецът, в който би трябвало да планирате почивката си. Харчете на воля за развлечения, тъй като звездите поучават от септември да наложите финансова дисциплинираност.

Лятото е времето и на фамилните Телци да се отдадат на романтика, помислете за подарък, с който да изненадате половинката си.

През октомври и ноември мъчно ще намерите време за отмора. Ежедневието ви ще бъде запълнено с значими срещи, договаряния, както и с курсове, с които да повишите квалификацията си.

От това ще страда вашият сътрудник или семейство, само че напъните ще си костват.

Декември е месецът, в който би трябвало да почивате най-активно и да оцените, че годината е била сложна на моменти, само че пък ви е донесла същинско задоволство.

Звездите поучават през 2018-та да отделите повече време за спортуване – джогинг, плуване, бокс... Това единствено ще усъвършенства настроението ви и ще държи салдото сред работа и персоналния ви живот. Спортът ще увеличи и желанието ви за флирт и занимания.

Любовна прогноза за Телец за 2018 година

Годината ще бъде изпъстрена с изненади в любовта, само че не всички ще са с позитивен знак. Една от главните аргументи не всичко да върви без спънки в персоналния ви живот е вашият работохолизъм. Време е да си припомните, че на интимния фронт вие сте една от най-палавите зодии.

Телец, първа декада (21 – 30 април)

През 2018 година можете да бъдете капризни, колкото желаете – вашият сътрудник или пък обожателите, ще ви простят всичко и ще бъдат търпеливи към вас. Всъщност 2018-та може да се трансформира в годината с чудеса във вашия персонален дневник. Изглежда, че богинята на любовта написа разказ особено за вас. Всичките ви стремежи ще се осъществят, флиртовете ви ще се увенчават с триумфа, който желаете. Семейните Телци ще преминат през тестване през април, само че като цяло ще се радват на съразмерен взаимен живот с половинката си.

Телец, втора декада (1 – 10 май)

Ще имате забавни срещи с противоположния пол и без никакъв проблем можете да боднете с рогце всеки един в сърцето. Интуицията ви работи на цялостни обороти и в последна сметка няма да имате безсмислени срещи с хора, с които нямате допирни точки. Затова какъвто и избор да извършите – той ще е печеливш. За обвързаните годината ще бъде изпълнена с сантиментални преживявания, а юли ще изиграе ролята на втори меден месец.

Телец, трета декада (11 – 20 май)

Ще имате доста ухажори през годината. Звездите поучават да бъдете снизходителни към дребните им недостатъци, тъй като в последна сметка те желаят да ви създадат щастливи. Ще намерите доста нови и забавни хора. Родените през тази декада са самият сексапил и ще имате богат избор. Само от вас зависи дали ще задълбочите връзките си с някого. Годината е подобаваща за тези, които към този момент са наясно, че желаят да изживеят остатъка от живота си с половинката и да вдигнат женитба.

Източник: tialoto.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР