През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област е проведена

...
През изминалото денонощие на територията на Кюстендилска област е проведена
Коментари Харесай

Полицейска операция в Дупнишко, иззети са незаконно притежавани оръжие, боеприпаси и дрога

През миналото денонощие на територията на Кюстендилска област е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност. Установени и конфискувани са нелегално притежавани оръжие, муниции и наркотични субстанции.

Дупнишки служители на реда при осъществена инспекция нощес на л.а. „ Тойота “, ръководен от 46-годишен софиянец и двама пасажери – малолетни лица от Дупница, са разкрили и иззели от малолетните лица по 1 опаковка канабис, формирани са бързи производства в районно управление (на МВР) Дупница и е известен дежурен прокурор. Последвали са процесуални дейности в парцел в с. Шатрово, община Бобов дол, употребен от 46-годишния софиянец, където са открити револвер и 135 боеприпаса, укрити на разнообразни места – нелегално владеене. На разнообразни места в къщата са открити и суха зелена листна маса, семена за коноп. При направения полеви наркотест наркотичните субстанции са реагирали на марихуана. Общо конфискуваното количество надвишава 150 грама. Лицата са арестувани с полицейска заповед, случаите са докладвани на прокуратурата, работата по формираните производства продължава под надзора на прокуратурата.

45-годишен мъж от Перник е арестуван през вчерашния ден от дупнишки служители на реда за нелегално владеене на оръжие и муниции – при осъществени процесуални дейности в парцел, употребен от него в с. Червен брег, са открити и конфискувани пушка ЧЗ и 13 патрона. Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Дупница.

54-годишна дупничанка е арестувана с полицейска заповед за осъществена кражба на портфейл с пари, документи и банкова карта, криминалистите са я открили след по-малко от 24 часа след заявяването на незаконното действие в районно управление (на МВР) Дупница. Образувано е бързо произвеждане по случая, известена е прокуратурата.

Двама мъже – на 28 и 24 година, са арестувани с полицейска заповед от чиновници на Полицейския сектор в Бобошево за осъществена кражба на резачка, ъглошлайф, бензинова косачка от къща в с. Слатино, работата по формираното досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница продължава под надзора на прокурор.

46-годишна жена от с. Дебрен е извършителка на кражба на мобилен телефон, кражбата бе декларирана в края на предходната година в Сапарева баня. Задържана е с полицейска заповед, работата по формираното досъдебнто произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница продължава, известена е прокуратурата.

Бързо полицейско произвеждане е формирано в районно управление (на МВР) Кюстендил за ръководство на МПС след приложимост на алкохол- 38-годишен лидер на л.а. „ Опел “ е тестван от пътни служители на реда нощес в с. Коняво. Дрегерът е отчел резултат 2.60 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е арестуван с полицейска заповед, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР