През изминалия уикенд шампионът на WBC Дионтей Уайлдър хвърли ръкавицата

...
През изминалия уикенд шампионът на WBC Дионтей Уайлдър хвърли ръкавицата
Коментари Харесай

Антъни Джошуа за Дионтей Уайлдър: Ще го изям!

През миналия уикенд първенецът на WBC Дионтей Уайлдър хвърли ръкавицата в лицето на Джошуа, откакто мина като валяк през Бърмейн Стивърн в наложителната отбрана на купата си.

След като унищожи съперника си с жесток нокаут в първия рунд, Уайлдър побърза да провокира своя английски противник: "Обявявам ти война, приемаш ли моето предизвикателство? ".

Промоутърът Еди Хърн, който работи с Джошуа, е в контакт с боеца си във връзка с Уайлдър и наподобява има какво да ни каже.

И Хърн, и Джошуа считат, че разликата в размерите на тежестта е доста огромна. Джошуа (115 кг) има вяра, че има прекомерно огромно преимущество от тази позиция, с цел да може Уайлдър (100 кг) да има късмет да завоюва против него.

"Наистина ми беше забавно да схвана тежестта на Дионтей Уайлдър за борбата със Стивърн. Писах и известие на Антъни по отношение на това. Не би трябвало да ви споделям какво ми отговори той, само че беше: "Ще го изям! ". Между тях има разлика от 15 кг, което си е много ", съобщи Хърн.

"Разбира се, Джошуа ми съобщи, че желаеме всички колани и това значи да се бием против всички първенци. Джентълменът, който седеше край него, Тайсън Фюри, също е в проектите ни за 2018 година. Джоузеф Паркър също. Дори неговият промоутър ми писа довечера, питайки дали желаеме да създадем борба в скоро време. Всеки желае да се бие с Антъни Джошуа и вие ще го видите да се бие с всички ", добави той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР