През изминалия уикенд се е наложило да бъде извикана посред

...
През изминалия уикенд се е наложило да бъде извикана посред
Коментари Харесай

Адвокат: Навални отново е тежко болен

През миналия уикенд се е наложило да бъде извикана измежду нощ кола за спешна помощ в лагера, където Навални излежава присъдата си, тъй като опозиционният водач страдал от мощни болки в стомаха, заяви юристът в Туитър.

" Неизвестна болест, която никой не лекува ", добави Кобзев. Според него 46-годишният Навални е изгубил 8 кг през последните две седмици, а администрацията на пандиза отхвърля да му съобщи медикаментите, които майката на опозиционера изпраща.

Кобзев акцентира, че не изключва Навални да е бил токсичен или разболян съзнателно и изиска токсикологичен и радиологичен разбор. " Това може да звучи като нелепости и параноя за други, само че не и за Навални след Новичок ", означи юристът.

През 2020 година опозиционерът, прочут като критик на Кремъл, едвам оцеля след опит за ликвидиране с нервнопаралитичния газ Новичок. Той упрекна за нападението съветския президент Владимир Путин. Кремъл отхвърли да е обвързван със случилото се.

По-рано през вчерашния ден Навални съобщи, че е бил върнат в независима килия в изолатора на пандиза и е заставен да търпи " извънредно пъклен " условия, заяви Ройтерс.

Той означи, че е бил пуснат от изолатора в петък предходната седмица, само че в понеделник тази седмица е бил върнат там за още 15 дни, откакто негови поддръжници разгласиха следствие, показващо, че службата по изтърпяване на наказванията заплаща прекомерно доста за закупувано зеле.

Навални излежава присъда от общо 11,5 години затвор по обвинявания в шикалкавене и пренебрежение на съда, които съгласно него целят да го накарат да замълчи
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР