През изминалия уикенд легендата в жанра Сам Рейми и номинираният

...
През изминалия уикенд легендата в жанра Сам Рейми и номинираният
Коментари Харесай

„Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта“ превзе ново измерение в родния боксофис

През миналия уикенд легендата в жанра Сам Рейми и номинираният за „ Оскар “ Бенедикт Къмбърбач разтвориха необятно вратите на Мултивселената и водиха феновете в киносалоните на удивително кино странствуване оттатък всичко, което познават до момента от невероятния киносвят на Марвел. Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта предлага в действителност автентично и неповторимо киноизживяване, което не се вижда постоянно на огромен екран, и резултатите не закъсняха.

Умопомрачителните и рискови различни действителности на Мултивселената са били посетени от над 42 хиляди души и с доходи от над 534 хиляди лв. Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта се подрежда преди всичко в класацията за най-успешен премиерен уикенд за годината, задминаващ този на международния феномен Спайдър-мен: Няма път към дома. Новият филм за Доктор Стрейндж бележи и втория максимален дебют от въвеждането на ограниченията против ковид у нас, изпреварван само от Бързи и гневни 9.

Успехът на Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта е незабравим и в международен мащаб. За уикенда филмът е записал 450 млн. $, което е вторият максимален световен  дебют от началото на пандемията и четвъртия максимален в историята на Марвел, идващ  единствено Отмъстителите: Краят, Отмъстителите: Война до безкрайност и Спайдър-мен: Няма път към дома.

Реализиран с голямо въображение и обсег Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта е образен театър с истинска и прочувствена история, който ще допадне  както на почитателите на Доктор Стрейндж и на киновселената на Марвел, по този начин и на всички фенове, които се осмелят да пристъпят в спиращите дъха в мрачни реали на Мултивселената.

Присъединете се към Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта -вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР