През изминалия футболен уикенд на Острова битката за титлата във

...
През изминалия футболен уикенд на Острова битката за титлата във
Коментари Харесай

Намеси ли се "дългата ръка" на ВАР, за да запази интригата за титлата в Англия?

През миналия футболен уикенд на Острова борбата за купата във се запази, откакто безапелационният водач Манчестър Сити изпусна скъпи две точки при визитата си на Саутхемптън, до момента в който главният преследвач на първенците Ливърпул победи мъчно Кристъл Палас като посетител.
И в двата мача обаче имаше дискусионни обстановки с ВАР, като за Манчестър Сити бе в ущърб, до момента в който за - с удобен резултат. Още по-любопитното е, че реферът на ВАР и в двата мача е бил еднакъв.
В края на дуела " небесносините " имаха искания за червен картон за Армстронг за жестоко нарушаване, само че ВАР не видя съображение да изгони футболиста на Саутхямптън. В мача с Ливърпул пък бе отсъдена извънредно противоречива дузпа за нарушаване против Диого Жота.
В обществените мрежи всеобщо се разяснява дали ВАР не е оказал помощ за опазване на интригата за борбата за купата в Англия. В обществените мрежи даже почитатели на Ливърпул разясняват, че дузпа против Жота не е имало и решението на ВАР е неверно. Юрген Клоп обаче съобщи след мача, че не вижда причина да се разисква тази обстановка, щом Жота и ВАР са на мнението, че това е дузпа.
Разликата сред Сити и Ливърпул е девет точки, като мърсисайдци са с мач по-малко. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР