През изминалия ден в социалната мрежа Reddit се появи снимка,

...
През изминалия ден в социалната мрежа Reddit се появи снимка,
Коментари Харесай

Защо новият Corvette има индикация за подгревните свещи като при дизелов автомобил?

През миналия ден в обществената мрежа Reddit се появи фотография, която демонстрира Corvette от 2021 година на таблото на който ясно се вижда индикация за подгревните свещи, която е типична за дизелов автомобил. Очаквано картинката притегли доста въпроси към себе си, а в мненията се откриват най-различни теории за това какъв е верния отговор.

Според някои индикацията е там просто тъй като от Chevrolet е нямало каква друга икона да сложат там, други считат, че частта е взета от различен модел, който се предлага и с дизелово задвижване, а най-смелите пък считат, че това е индикация за идна дизелова версия на Corvette с невероятен въртящ миг.



От General Motors побързаха да отговорят на породилия се въпрос и представител на Chevrolet съобщи, че индикацията просто е останала там и е част от процеса по стандартизация на автомобила, през който минават всички модели. Той споделя още, че тя не издава безусловно никакви бъдещи проекти и от марката напълно скоро ще се погрижат тя да изчезне от там.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР