През изминалия ден служители на полицията в Несебър, обслужващи пътен

...
През изминалия ден служители на полицията в Несебър, обслужващи пътен
Коментари Харесай

Три нови случая на шофиране в нетрезво състояние

През миналия ден чиновници на полицията в Несебър, обслужващи пътен случай, открили, че един от участниците в произшествието – 47-годишен мъж от Ямбол, карал след приложимост на алкохол. В кръвта му са открити 1,55 промила. Автомобилът на лидера е конфискуван, а ямболията е арестуван за период до 24 часа.

Същият ден при осъществяване на футболна среща на стадион " Лазур " сред футболните тимове на " Черноморец " и " Спартак " - Варна, чиновници на полицията в Бургас направили инспекция на лек автомобил " Фолксваген Поло ". Автомобилът е бил ръководен от 23-годишен бургазлия, за който излиза наяве, че е карал след приложимост на канабис. Автомобилът е конфискуван, а лидерът е арестуван за период до 24 часа.

Другият случай е обвързван с 42-годишенбургазлия, управляващтоварен автомобил " ДАФ " с полуремарке. Той е бил спрян от чиновници на полицията на бургаската улица " Одрин ". След като му е направена инспекция е открито, че водачът се е качил зад кормилото с 3.02 промила алкохол в кръвта. Товарният автомобил е бил конфискуван, а бургазлията е арестуван за период до 24 часа. Работата и по трите обособени случая продължава, оповестяват от полицията.

Припомняме, че в брой 67 на " Държавен вестник " бе оповестено изменение на Наказателния кодекс, обвързвано с водачите, които са се качили зад кормилото в нетрезво положение. Според него съдилищата в България към този момент ще могат да лишават в интерес на страната колите на водачите, използвали алкохол или наркотични субстанции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР