През изминалите три дни - събота, неделя и понеделник (3-5

...
През изминалите три дни - събота, неделя и понеделник (3-5
Коментари Харесай

Катастрофата в Пловдивско е неописуема! Вижте уникални кадри от дрон!

През миналите три дни - събота, неделя и понеделник (3-5 септември) екипите на Доброволно формирование " Пловдив 112 " интензивно участваха в битката с придошлата водна буря, заяви за Plovdiv24.bg Атанас Даков, началник на доброволното формирование. В Каравелово и Трилистник теса отстранявали последствията от наводнението.

" В тези села приливната вълна е помела улици, дворове, инфраструктура, постройки, и транспортни средства и е потопила къщите на хората с 1,4 - 1,5 метра мръсна вода, тиня и кал. Борбата с бедствието включваше отводняване и почистване на наносите от тиня и кал ", описа Даков.

Днес (вторник, 6 септември - Ден на Съединението), за четвърти следващ ден, доброволците от формирование " Пловдив 112 " са на терен и не престават битката със стихията.

" В екипите на формированието от през вчерашния ден се включиха и тези сътрудници, които предходната седмица бяха командировани за присъединяване в интернационално обучение на тематика наводнения в Унгария и които се завърнаха в Пловдив тази заран в 3 часа ", добави Атанас Даков.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР