През изминалите седмици стана ясно, че Mercedes планира да се

...
През изминалите седмици стана ясно, че Mercedes планира да се
Коментари Харесай

Ето кои модели на Mercedes отпадат от 2025 година

През миналите седмици стана ясно, че Mercedes възнамерява да се откаже от някои от моделите си, намиращи се в ниския клас, с цел да отвори място за нови такива, които да „ бутат “ марката нагоре. Сега стана ясно и кои тъкмо ще са тези модели, както и по кое време тъкмо ще отпаднат от портфолиото на германците. През 2025 година ще забележим последните създадени A-Klasse и B-Klasse, които сега са и най-достъпните модели на марката.
`Ето

Въпреки неподходящата орис на двата модела, то те ще „ преживеят “ още един фейслифт, който евентуално ще забележим в края на тази или началото на идната година. Сбогуването с A-Klasse и B-Klasse, oбаче, няма да се отрази на други модели като CLA, GLA, GLB и електрическите им еквиваленти. Според последните данни, шефовете на марката са дали зелена светлина за съществуването на тези модели, най-малко към този миг.
`Ето

Припомняме, че актуалното потомство на A-Klasse бе показано през 2018 година и е основано на MFA платформата на марката. Очаква се новата генерация „ базови “ коли да са издигнати на напълно нова платформа с името ММА, която ще бъде показана през 2024 година, дружно и с нова инфотеймънт система с името MB.OS.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР