През изминалите почивни дни водачите на листите на КОД в

...
През изминалите почивни дни водачите на листите на КОД в
Коментари Харесай

Ваньо Шарков от КОД: Детска градина за всяко дете, 3 приоритета решават демографската криза |

През миналите почивни дни водачите на листите на КОД в трите изборни региона в София - Росица Рачева в 23 МИР, Петър Москов в 24 МИР и Ваньо Шарков в 25 МИР, се срещнаха очи в очи с доста жители на столицата, раздадоха осведомителни материали за целите на КОД и обясниха полезностите на партията, на всички които се интересуваха за повече детайлности. 

Д-р Ваньо Шарков, заместител министър в екипа на Петър Москов в ръководството на здравното министерство от ноември 2014 - до януари 2017г. Член е Националното управление на партия КОД /Консервативно обединяване на десницата/. Водач е на листата на КОД в 25 МИР София. 

В неделя Шарков показа част от разходката на доста софиянци, излезли да се порадват на слънчевия ден в квартал Овча купел. Шарков показа пред жители убеждението на КОД, че фамилията е най-важната полезност за всеки, за всяка общественост, за персоналното благополучие и сполучливата житейска реализация на всеки човек и по тази причина политиците и страната са длъжни да го слагат в центъра на всички свои решения. Ваньо Шарков акцентира, че за КОД фамилията е заветен съюз сред мъж и жена, които възпитават своите деца в християнските полезности и обичайна българска просвета и се грижат за своите родители. 

За да бъдат българските фамилии спокойни и сигурни, страната би трябвало да обезпечи условия за свободен и проспериращ бизнес, с цел да подсигурява високи приходи на родителите, би трябвало да обезпечи съвременна и комфортна обществена среда за положително обучение на децата, за ефикасна здравна помощ, за грижа и сигурност на възрастните, изрично съобщи Шарков. 
За да има деца в българското семейство, страната би трябвало да спре да лишава от приходите му, с цел да ги раздава на измислени уязвими групи и малцинства, като стотиците милиони изхарчени за „ десетилетието на ромското включване “, разясни Шарков. Тези пари би трябвало да отиват за възстановяване на обществената среда, изключително за хората с увреждания и подобряването на детското опазване на здравето. Днес резултатите и резултатите щяха да бъдат доста по-различни и по-качествени.

Има нещо извънредно значимо, което сега е огромен проблем, обърна внимание Шарков. Ако в този момент започваш бизнес, условията са написани в десетки закони и купища поднормативни актове. Ние от КОД сме подготвени със законопроект, който споделя СТОП на този безпорядък - Закон за единните държавни условия и надзор. Всички условия ще бъдат на едно място в този закон и никой няма да може да прибавя спомагателни условия. Сега контролът е преиначен и носи вреда на бизнеса и основава корупционна среда. Той се трансформира в бухалка за рекет над бизнеса и неспособност за неговото развиване. В Закона за единните държавни условия и надзор всяко ново условие, което се вкарва от някого, в това число и от страната, да вземем за пример подмяната на касовите апарати, би трябвало да бъде за сметка на този, който го изисква. Ако страната в действителност желае да сменя касовите апарати да го направи, само че не за сметка на бизнеса. Така всеки ще може да възнамерява умерено бизнеса си и да е сигурен за прехраната на фамилията си. 

Ние в КОД предлагаме три целта, които са единственото несъмнено и трайно решение на демографската рецесия в България, изясни на интересуващите се жители Ваньо Шарков. На първо място това са възходящи и постоянни приходи. На второ място е мощна страна, която подсигурява сигурност и качествената обществена среда. На трето - независимост за бизнеса и развиване на стопанската система, което дава вероятност и опция на хората да възнамеряват бъдещето си. Когато имаш добра вероятност за развиване, в това число и кариерно развиване, когато имаш сигурност и успокоение за фамилията си и бизнеса си, когато имаш качествена обществена среда, която ти дава благоприятни условия, тогава не търсиш метод да емигрираш и си сигурен, че умерено можеш да отгледаш и образоваш децата си. А всеки човек, желае тъкмо това. 

На злободневния въпрос за неналичието тук-там в детските градини, Шарков отговори изрично, че страната е длъжна да обезпечи място в детска градина за всяко дете. Детската градина е място, където децата поддържат връзка между тях, социализират се, образоват се, основават другарства и това нещо не може да бъде финансово обезщетено, съобщи той. Силната страна не може да каже „ няма място в детската градина, ето ви финансова отплата “, както е в този момент. Кардиналното решение е да бъдат обезпечени детски градини за всички деца. Детските градини са част от системата на българското обучение, финансовите обезщетения, каквито и да са те, не оказват помощ на българските деца. Може да оказват помощ финансово на фамилията, само че не оказват помощ за образованието и социализацията на детето. Детските градини са част от наложителния ангажимент на страната с нашите налози да ни обезпечи качествена обществена среда, съгласно партия КОД. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР