През изминалите дни от Audi решиха да ни разкажат повече

...
През изминалите дни от Audi решиха да ни разкажат повече
Коментари Харесай

Предпремиерно: Ето го новото Audi RS3

През миналите дни от Audi взеха решение да ни опишат повече за техническите характерности на обновеното RS3, само че без да ни разкриват външността му. По проект би трябвало да забележим RS3 в цялостния му искра през идния месец юли, само че както постоянно се случва, „ изтекли “ фрагменти от рекламен видеоклип демонстрират новия модел.

Снимките са оповестени в Instagram профилът на Vagcafe и демонстрират зелен седан, който по всичко проличава е новото RS3. Можем да забележим обновената предна решетка и по-агресивен дизайн на броните, както и задна ризница с черен детайл имитиращ отвори за въздух в средата.



Отделно калниците са се сдобили с отвор, който най-вероятно има и функционална роля, а джантите са с нов дизайн който не сме виждали досега при различен модел.



В интериора измененията не са чак толкоз подобаващи и можем да разпознаваем нови графики за двата екрана, както и най-вероятно ще забележим разнообразни седалки и волан със съответните RS означения. Очакваме в идващите седмици да забележим повече и публични фрагменти от Audi при формалното показване на модела.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР