През изминалите девет месеца МВР постигна успех по приоритетните теми

...
През изминалите девет месеца МВР постигна успех по приоритетните теми
Коментари Харесай

Калин Стоянов: През изминалите 9 месеца МВР спря мигрантите и реално допринесе за приемането ни в Шенген

През миналите девет месеца Министерство на вътрешните работи реализира триумф по предпочитаните тематики - дейно противопоставяне на незаконната миграция и ограничения, свързани с пътната сигурност. Министър Калин Стоянов открои съществени моменти от работата на ведомството във връзка журналистически въпроси по отношение на политическата конюнктура в страната.

„ Под мое управление Министерството на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Миналата година получихме извънредно висока оценка от задачата по Шенген, която отвори път за договаряния и действително способства България да бъде призната в пространството за свободно придвижване “, акцентира вътрешният министър. Сред изключително значимите резултати с оглед поетия към обществото ангажимент Стоянов обърна внимание, че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата, съпоставено със същия интервал предходната година.

По мотив настоящата тематика от обществения дневен ред вътрешният министър осведоми, че по време на диалози с Мария Габриел е показал постигнатото от управническата стратегия. Обсъдени са и главните цели на Министерство на вътрешните работи за актуалната година. Министър Стоянов още един път акцентира, че предлагането към него да бъде част от сегашния Министерски съвет е отправено в качеството му на специалист.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР