През изминалата седмица ви информирахме, че от Mercedes ще спрат

...
През изминалата седмица ви информирахме, че от Mercedes ще спрат
Коментари Харесай

Ето как би изглеждала новата C-Klasse Coupe

През миналата седмица ви информирахме, че от Mercedes ще спрат производството на някои кабриолети и купета в интерес на електрическите коли. Марката възнамерява да редуцира част от моделната си гама в интерес на колите на ток, които стават все по-популярни.

Един от моделите, който се оказа под прицела на тази тактика е обновената C-Klasse. Премиерата на потомство W206 се състоя доскоро повече от седмица, а както може би към този момент сте прочели в публикацията ни, бяха показани единствено седан и комби версия.

Двувратата версия на C-Klasse е много известна, а и много красива съгласно множеството хора. Именно за това взехме решение да ви покажем по какъв начин би изглеждал Mercedes-Benz W206 в купе вид. Както и при останалите модели с две порти, задната е отстранена, а предната удължена за по-лесно влизане и излизане на втория ред седалки. Друга смяна включва задното странично стъкло, което е по-голямо и с друга форма, следвайки линията на тавана. В мненията може да оставите мнение дали от Mercedes въпреки всичко не би трябвало да размислят и да забележим двуврата „ цедилка “ в бъдеще.

 Ето по какъв начин би изглеждала новата C-Klasse Coupe

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР