През изминалата седмица успяхме да си докажем, че от лошо

...
През изминалата седмица успяхме да си докажем, че от лошо
Коментари Харесай

Ген. Димо Гяуров: Няма доказателства за участие на службите в подслушване

През миналата седмица успяхме да си потвърдим, че от неприятно е допустимо и по-лошо. Някак си възприехме мисълта, че през идната седмица ще има постоянен кабинет. Но през последните два дни стана ясно, че тази концепция сякаш стана безусловно невероятно и може би отиваме към следващите шести избори.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният шеф на Националната разследваща работа ген. Димо Гяуров. Той разяснява и изказванията за вмешателство на вътрешни или външни сили:

„ Според мен това беше нормално политическо говорене. Не настоявам, че то е неприемливо, само че не се основава на нито едно доказателство. Няма доказателства за присъединяване на службите в подслушване, в следене, в опит за изнасяне на информация за да се взриви бъдещия кабинет. Не виждам нито един мотив в поддръжка на това твърдение”, безапелационен е ген. Гяуров.

Той разяснява и записа, пуснат от Радостин Василев в петък:

„ Сега, когато видяхме, че един от участниците ги е направил, няма причини за интервенция на службите. Никога не се е случвало службите да се кадруват извън. няма такава процедура. Няма никаква такава сделка, която да поражда от някакъв контракт. Никой от нашите сътрудници до момента не си е разрешавал сходно нещо. Убеден съм, че и отсега нататък няма да си го позволят”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР