През изминалата седмица седем волейболисти от България взеха участие в

...
През изминалата седмица седем волейболисти от България взеха участие в
Коментари Харесай

България обраха наградите на на волейболен камп в Италия

През миналата седмица седем волейболисти от България взеха присъединяване в един от най-мащабните волейболни кампове в Италия.

Цяла седмица нашите момчета обменяха скъп опит с тяхните връстници от цяла Италия под управлението на най-хубавите треньори от страната. Специален посетител за тази промяна на кампа бе Радостин Стойчев, а с него беше и основният треньор на Волейболна академия " Стойчев-Казийски " Велизар Пашов. Двамата се включиха интензивно в провеждането на заниманията и усъвършенстването на младите очаквания на Апенините.

Кампът приключи с шампионат, който се организира до ранните часове, под откритото небе на южна Италия. В тима победител бе и състезателят на ВАСК Филип Николов, който с изключение на този триумф взе и премия за най-преспективен млад играч. Останалите момчета от Академията, които бяха отличени с самостоятелни призове са: Петроний Евтов(най-добър разпределител), Константин Брендьорфер(най-добър защитник) и Николай Котевски(най-атрактивен състезател). Състезателят на ВК " Люлин " Пресиан Киров пък бе награден за най-хубав реализатор на сервис.

Радостин Стойчев и Велизар Пашов споделиха отличните си усещания от извършения лагер и обмениха хрумвания с уредниците за бъдещо съдействие.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР