През изминалата седмица се изигтраха срещите от четвъртия кръг на

...
През изминалата седмица се изигтраха срещите от четвъртия кръг на
Коментари Харесай

Три отбора са с пълен актив след 4-ия кръг на АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изигтраха срещите от четвъртия кръг на четирите футболни лиги на АМФЛ-Варна. Ето какво се случи:

 

Premier лига

Порто iCard реализира победи и в четвъртия си мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна, откакто надигра Fullmax с 3:1. Рофетов се разписа два пъти, Пеци - един път, а Добата бе определен за Играч на мача. За противника осъществя Колца.

МФК Балерини победи с 3:0 МФК Черно море. Точни за третия триумф на отбора на Стоян Жеков бяха Игнатовски (2) и Диев, а Иванов стана Играч на мача.

МФК Монтана би с 8:3 ФК Валекс Бенита. С четири попадения блесна Паци, две добави Мечката, който бе избран за №1 в дуела, а по едно - Дани и Ганчев. За изгубилия отбор вкараха Туриста (2) и Русков.

АМФК Лудата Банда се оправи с 5:3 против МФК Тича и е с 9 точки. Стоянов се разписа два пъти и бе избран за №1 в срещата, а по един път това сториха Мишо, Абил и Петров. За противника осъществиха Николов (2) и Вальо.

 

Win 1

TNT реализира третия си триумф в Win 1 - с 11:4 над Спейс Тийм. КАСАБОВ заби пет попадения, Иванов се регистрира с хеттрик, поради който бе определен за MVP, а дани и Йорданов означиха надлежно два пъти и един път. За " космонавтите " вкараха Събев (3) и Мирчев.

МФК Волов реализира трета победа, откакто в дуел от четвъртия кръг би с 6:1 АФК Албион. Жеко заби хеттрик и стана Играч на мача, Димитров се разписа два пъти, а Ники - един път. За " островитяните " прецизен бе Добата.

ФК Дружба би с 6:2 Лудогорец-Доброплодно. Два пъти прецизен бе Боянов, а по един път - Стефанов, Жендов (MVP), Желев и Иванов (автогол). Иванов означи два за " орлите ".

The Unity реализира втората си победа, надигравайки с 6:3 Атлетик Провадия. KIKO заби хеттрик и бе определен за Играч на мача, два гола осъществя Христов, а един - Пенев. За провадийци точни бяха Дидо Николов, Колев и Радича.

Няма Такъв Отбор би безапелационно с 5:0 МФК Пекарни Чочо. Над всички бе Иво, който блесна с четири попадения и бе избран за №1 в срещата. Веднъж се разписа и Вулпе.

 

Win 2

Вторият тим на АМФК Лудата Банда реализира триумф и в четвъртия си дуел от Win 2, откакто се наложи с 5:1 над Therma Village. По два гола означиха Филипов, определен за MVP, и Дидо, а един - Щерев. За загублия отбор вкара GAZZA.

Дубълът на МФК Монтана е с три победи като има и едно тъждество. В този кръг отборът от Северозапада се оправи с МФК Тича, надигравайки го с 6:4. Тук над всички бе Yonchev 9, който вкара и шестте попадения за отбора си и бе избран за №1 в срещата. За изгубилия отбор и четирите означи Валентин.

МФК Импакт Варна е с три победи от три срещи, откакто надигра със 7:3 ФК Фратрия. Петров се регистрира с три гола, които му донесоха премията за най-хубав в дуела, а останалите бяха дело на Немр Ясин, Христов, Янчев и Иоргов (автогол). За съперника означиха Михайлов, Иванович и Базан.

Park the bus разруши FC DJIEN с 11:0. Панчев стана Играч на мача, откакто бе прецизен четири пъти, по два гола прибавиха Димитров, Гого и Енев, а Тодоров порази личната си мрежа.

Castalia излъга iGaming с 3:2. Попов изригна с хеттрик за отбора си и стана MVP, а за " геймърите " Кръстев и Вълов записаха имената си измежду голмайсторите.

Фармополис събра 7 точки след победа с 6:3 над Дебелият балет. Петков (Играч на мача) и Йорданов се разписаха по два пъти, а Казаков и Христов по един път. За " балета " осъществиха Петров, Дино и Оят.

Red Partners и Digital United приключиха 4:4. Попаденията за " алените " бяха дело на ГЕНАТА, Янчев, Стойков и Seth (автогол), а за съперника - на Ники (2), Tedkata и Стойков (автогол).

 

Win 3

МФК Феникс към този момент е с четири победи от четири мача в Win 3 след 7:2 над ФК Сокол. Деменьтьев избухна с хеттрик бе определен за Играч на мача, а останалите голове бяха дело на Паснков (2), Данков и Колито. За " соколите " имената си измежду реализаторите записаха Налбандян и Соколов.

Date Palm надигра с 5:0 ФК Ченге за третия си триумф от четири срещи. Батман (избран за №1 в срещата) и Журналиста вкараха по две попадения, а Димитров добави едно.

FC Inazuma записва длъжностен триумф с 5:0 над МЕТРО Варна.

Пластхим (Аксаково) и ФК Брайтън приключиха 3:3. За аксаковци ЧОЧО осъществя две попадения, а Помпата едно, до момента в който за " чайките " се разписаха Куцаров (2) и Мандарината.

АМФК Лудата Банда надигра с 6:4 Castalia. Павката се регистрира с хеттрик и стана №1 в дуела, а останалите за " бандата " означиха Недев (2) и Маринов. За съперника точни бяха Баръмов (2), Захариев и Ники.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР