През изминалата седмица се изиграха срещите от поредния кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха срещите от поредния кръг на
Коментари Харесай

Голяма резултатност в мачовете от АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха срещите от следващия кръг на четирите шампионати под шапката на Аматьорската минифутболна лига.Варна. В тях паднаха огромен брой голове. Ето какво се случи:

Premier лига 
Порто iCard победи с 4:1 Fullmax в Premier лигата на АМФЛ-Варна. Четирима футболисти се разписаха за триумфа - Кмета, Симеонов, Коцето и Пецата, като първият от тях бе определен за Играч на мача. За противника осъществя Павлов.
МФК Черно море и МФК Балерини приключиха 0:0.
МФК Тича би АМФК Лудата Банда с 3:2. Стефанов блесна с два гола и стана №1 в срещата, а един път прецизен бе Чефо. За противника осъществиха Маринов и Петков.
МФК Монтана се оправи с ФК Валекс Бенита с 5:2. Неджет и Каменов, който стана MVP, означиха по два гола, а един добави Дегирменджи. Да изгубилия отбор вкараха Русков и Костов.

Win 1
WINBET Varna се поздрави с 14-ата си победа в Win 1 - с 6:1 над Red Partners. Николов блесна с пет попадения и званието MVP, а един път прецизен бе Стайков. Петров осъществя за " алените ".
Parkmart победи безапелационно с 15:3 Вино и Мезе. Със седем гола изригна Ахмед, четири добави Пасков, Минчо и Павел се регистрираха с по два, а Давидов - с един. За съперниците им означиха Тянката, Цветков и Вълев. За състезател на мача бе избран Янев.
Атлетик Провадия излъга с 4:3 The Unity с гол две минути преди края. С хеттрик блесна Дидо Николов, което му донесе следващото звание за №1 в срещата, а един път прецизен бе Овчаров. За " Единството " вкараха Панайотов (2) и Христов.
TNT би със 7:2 Спейс Тийм. КАСАБОВ изригна с четири попадения, дани добави две, а един път прецизен бе Йорданов. За " космонавтите " се разписаха Букоев и Стойков. За №1 в дуела бе избран Маринов.
МФК Волов се оправи с 5:2 против АФК Албион. С хеттрик се регистрира Ангелов, който стана MVP, а два пъти прецизен бе Димитров. Янков и Ангелов вкараха за " островитяните ".
МФК Пекарни Чочо надви без проблеми против Скрита Сила ( Мъдрево) с 5:0. По два гола вкараха Боби и Йови, а един - Илиев. Дибелия стана Играч на мача.
ФК Дружба победи с 5:2 Лудогорец-Доброплодно. Стоянов избухна с хеттрик, което му донесе званието за №1 на срещата. Джилянов и Боята осъществиха дежурните си попадения за " добричлии ", а Великов порази два пъти личната си врата.

Win 2
Дубълът на АМФК Лудата Банда надигра с 8:3 Therma Village в Win 2 и продължава без изгубена точка в шампионата. Петров наниза хеттрик, по два пъти противниковата врата поразиха Русев и Щерев, който стана Играч на мача, а един път това направи Дидо. За изгубилия отбор означиха GAZZA (2) и Ташев.
Вторият в таблицата МФК Монтана стъпи изкривено, завършвайки 5:5 с МФК Тича 2 като изоставаше с 0:3 и 1:4. За отбора от Северозапада вкараха Бончев (2), Миланов, Yonchev 9 и В. Дончев (автогол), а за Тича това направиха Боев (2), Недев (2) и Бакърджиев.
Фермополис се оправи без проблеми против Дебелият балет - 12:2 и се прибижи на една точка от второто място. Алексиев бе над всички и с шестте си попадения бе избран за Играч на мача По два пъти точни бяха Йорданов се регистрира с хеттрик, Николаев заби топката два пъти в противниковата врата, а Казаков стори това един път. Двете попадения за противника бяха дело на Десо.
Red Partners би с 2:1 Digital United. Василев (избран за №1 в срещата) и Доктора се разписаха за триумфа, а за " цифровите " - Гастака.
ФК Фратрия победи с 5:3 МФК Импакт Варна. Точни бяха Пейчев (2), Гена, Михайлов и Филимонов, който стана MVP. За " импактите " вкараха Карамишев (2) и Ахмад Ясин. 
Park the bus се поздрави със седмия си триумф в Win 2, откакто надигра с 4:2 FC DJIEN. Панчев и димитров, който бе определен зца MVP, се разписаха по два пъти за спечелилите, а Въргала и Николов означиха за изгубилия отбор.

Win 3
В Win 3 Пластхим (Аксаково) надви с 4:2 против водача Date Palm.  Игнатов вкара два пъти и стана №1 в дуела, а по един път това сториха Димитров и Върбанов. За изгубилия отбор означиха Ганчев и Ямболския.
FC Inazuma надигра с 9:3 ФК Брайтън. MVP стана Радев, който наниза четири попадения, три тобави Велев, а две - Вълчев. Куцаров (2) и Стоянов означиха за " чайките ".
АМФК Лудата Банда се оправи с 8:2 против ФК Сокол. С цели шест гола изригна Павката, който бе избран за №1 в дуела, а останалите бяха дело на Добрев. За " соколите " вкараха Атанасов и Налбандян.
След две следващи загуби ФК Ченге се завърна на победния път, като в този кръг би с 2:1 Supporters United FC. За отбора от село Аспарухово се разписаха Милков и Милевски, който стана Играч на мача, а за противника - Марков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР