През изминалата седмица се изиграха няколко отложени мача от Premier

...
През изминалата седмица се изиграха няколко отложени мача от Premier
Коментари Харесай

Порто с разгромна победа, Las Bellas още не е загубил точка в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха няколко отсрочени мача от Premier лигата, Лига 1 и Лига 2 на АМФЛ-Варна, както и два постоянни кръга в Лига 3

Premier лига

Порто-Ди Ес разгроми Монтана с 12:2. С пет гола за триумфа изригна Джамбазов, три пъти прецизен бе Пенев, два пъти се разписа Стефанов, а по един път - Михайлов и К. Иванов. За отбора на Красимир Кузманов вкараха Влазимиров и Миланов. Така " португалците " се приближиха на 2 точки от първенеца Зеленина, който обаче е с мач по-малко.

В друга отсрочена среща от елитната дивизия Fullmax би с 3:2 АМФК Лудата тайфа. Fullmax на два пъти повеждаше посредством Трифонов и Цветков, само че " бандитите " изравняваха посредством М. Иванов и Д. Стоянов. Все отново в 42-ата мин. Евгени Стоянов донесе третия триумф на отбора си от осем мача.

Атлетик (Провадия) и МФК Монтана приключиха наедно - 4:4, в среща, която по стратегия е от II кръг. Играчите на Красимир Кузманов повеждаха с 1:0 и 2:1 посредством Михайлов и Ганев, само че противникът им от Провадия изравняваше посредством Николов и Коев, а в един миг даже поведе с 3:2 с попадение на Георгиев. Монтанци съумяха на собствен ред на създадат поврат след точни удари на Андонов и Михайлов, а Кателиев оформи крайния резултат 3 минути преди края.

 

Лига 1

В Лига 1 Валекс победи с 11:3 Godzila и се изравни с Лудогорец Доброплодно на върха в класирането, като двата отбора са с по 20 точки. Д. Димитров вкара четири гола, Симеонов добави хеттрик, Нанев се разписа два пъти, а по един път точни бяха Костов и Петров. За " пицарите " осъществиха Василев (2) и Ангелов.

Мачкай Гришо би с 10:8 Кавалер, макар че изоставаше с 0:3, а след това и с 5:7. С шест гола за триумфа се регистрира Асад, а по два пъти точни бяха Христов и Марков. За " кавалерите " попаденията бяха дело на Тончев (4), Абрашев (3) и Николов.

Интернационал изпусна да бие Мачкай Гришо, откакто водеше с 5:2 до 32-ата мин. Феновете на българския тенисист Григор Димитров обаче съумяха да се доберат до 5:5 и са четвърти с 14 точки, една по-малко противника. Арсовски осъществя хеттрик за Интернационал, а Жеков и Йорданов прибавиха по един гол. За Мачкай Гришо осъществиха Марков (2), Янчев, Христов и Асад.

 

Лига 2

В Лига 2 се изиграха три отсрочени дуела. Арарат излезе на второ място в класирането измежду сложна победа с 4:3 над ДРЪЗКИ. Два гола за играчите на Мардик Бейрелян реализира 

Белолипетский, а по един прибавиха Диремсзян и Ангътян. За противника им се разписаха Трифонов на два пъти и Михов.

Devils надигра с 6:3 Феникс. На полувремето резултатът бе 3:3, откакто за " дяволите " точни бяха Димитров и Йорданов (2), а за " фениксите " вкараха Великов, Иванов и автогол на Жеков. След почивката обаче възпитаниците на Илиян Касабов стигнаха до три безответни попадения, две от които още веднъж бяха дело на Йорданов, а едно на Генов.

ФК Сборката би мъчно с 4:3 iGaming, като на полувремето губеше с 0:2 след голове на Бахов и Генов. Последваха четири попадения за Сборката, осъществени от Марчев, Динев (2) и Печиняков, а по-късно Генов оформи крайния резултат.

 

 

Лига 3

В Лига 3 се изиграха постоянните 10-и и 11-и кръг. В мач от 10-ия кръг Las Bellas записа осмата си победа - с 15:5 над Искра. Парушев и Великов вкараха по четири гола за триумфа на отбора си, по два пъти точни бяха Енчев и Димов, а по един път - Василев, Петров и Добрев. За изгубилите осъществиха Айшеев (2), Р. Капсъз (2) и Осман.

Тангра би с 6:3 DevLabs. Двубоят бе много оспорван като 10 минути преди края резултатът бе 3:3, само че Тангра съумя да стигне до седмия си триумф. Пенчев се регистрира с хеттрик, два пъти прецизен бе Цачков, а един път - Николов. За " дяволите " вкараха Енев, Киров и Стоянов.

АФК Спартан записа третото си проваляне в лигата, откакто в този кръг падна с 2:6 от VaLentiS, само че продължава да е в Топ 4 след 10 изиграни срещи. Спартанци на два пъти повеждаха посредством Пл. Христов, само че противникът им съумя да изравни посредством Недев, а по-късно стигна до още четири попадения, дело на Пенев, Колев, Неделчев и Костадинов.

Хитстрой разгроми с 15:5 МФК Варна Юнайтед, записвайки седми триумф в деветия си мач. Димитър Петров-Ел Спиртиньо още веднъж бе над всички за своя отбор, реализирайки пет попадения, по две прибавиха Сидеров, Иванов и Г. Георгиев, а по едно - Николов, Радомиров, Ив. Петров и Колев (автогол). За противника им означиха Ангелов (2), Д. Колев, Борисов и автогол на Ив. Петров.

ФК Джамайките би с 6:1 Пластхим (Аксаково). По два пъти името си измежду голмайсторите записаха Генков и Бориславов, а по един път - Найденов и Джемал, до момента в който за аксаковци се разписа Н. Стоянов.

В 11-ия кръг Las Bellas записа нова победа, като отборът има общо 9 изиграни срещи до момента. Възпитаниците на Владимир Димов биха мъчно Хит Строй с 10:8. Първата част приключи 4:2 в интерес на водача, който съумя да обърне от 1:2, а след почивката двата отбора си вкараха по 6 попадения. По два пъти за триумфа се разписаха Великов, Енчев и Пенев, по едно попадение прибавиха Георгиев, Добрев и Парушев, а автогол си означи К. Иванов. За " строителите " Димитър Петров-Ел Спиртиньо за следващ път вкара 5 гола, по един прибавиха Иванов и К. Иванов, а в личната си врата топката прати Петров.

Осмата победа в деветия си мач записа Тангра, който разпиля МФК Варна Юнайтед с 18:1. Любопитното е, че изгубилият отбор съумя да поведе посредством Андонов в 6-ата мин., само че последва същинска върхушка и рубриката " гол след гол " в тяхната врата. По пет пъти се разписаха Цачков и Николаев, три попадения добави Дянков, по две осъществиха Тодоров и Николов а едно - Серафимов.

DevLabs победи в този 11-и кръг Пластхим (Аксаково) с 10:6. Тук най-важното е, че Станимир Панчев от тима на " дяволите " вкара девет от 10-те гола за своя отбор. 100-процентовияят му актив бе " негоден " от Великов, който оформи крайното 10:6 в 47-ата мин. За аксаковци осъществиха Н. Стоянов (2), Иванов (2), Вангелов и Димов.

Искра записа безапелационна победа с 11:4 над VaLentiS. Пет пъти прецизен бе Осман, Айшеев се регистрира с хеттрик, а Мехмедов, Р. Капсъз и Ахмедов прибавиха по едно попадение. За противника реализараха Недев (2),  Пенев и Неделчев.

И в този кръг Fratelli не съумя да реализира първата си победа. " Братята " паднаха с 3:9 от ФК Джамайките. Генков и Ганев осъществиха по три попадения за триумфа на своя отбор, а по един път противниковата врата поразиха Петков, Янков и Станчев. За Fratelli означиха Димитров (2) и Велев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР