През изминалата седмица се изиграха мачовете от осмия кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха мачовете от осмия кръг на
Коментари Харесай

Победи за фаворитите в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха мачовете от осмия кръг на четирите лиги на Аматьорската минифутболна лига-Варна. В тях водещите тимове се оправиха със своите противници. Ето какво се случи:

 

Premier лига

МФК Балерини победи с 6:2 ФК Валекс Бенита в дуел от осмия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. С четири гола изригна Игнатовски, а по един път се разписаха Русев и Коко, който бе избран за Играч на мача. За противника осъществиха Богданов и Русев.

Порто iCard реализира шестата си победа от началото на сезона, откакто надигра безапелационно с 4:0 АМФК Лудата Банда. Коцето се разписа два пъти и стана Играч на мача, а по един път това сториха Iniesta и Иванов.

МФК Тича би МФК Монтана с 5:3, нанасяйки трета поредна загуба на противника. Два гола осъществя Серги, а по един Старшината, Петров и Чефо, който бе избран за №1 в дуела. За отбора от Северозапада означиха Камбата (2) и Станчев.

МФК Черно море надигра с 2:0 Fullmax. Дамянов, който бе определен за №1 в срещата, и МИРЧЕВ донесоха триумфа на отбора си.

 

 

Win 1

Parkmart победи със 7:3 TNT в мач от Win 1. Давидов бе познатият водач на отбора и с четирите си гола си заслужи наградата MVP, два добави Ахмед, а един - Павел. За " динамитите " означиха дани, Методиев и КАСАБОВ.

Вино и Мезе взе първи триумф за сезона, откакто излъга с 3:2 мощния отбор на ФК Дружба. Тянката се разписа два пъти и бе определен за Играч на мача,а едно попадение добави Ламбов. За " добричлии " дежурно вкараха Димов и Боята.

МФК Пекарни Чочо победи с 8:4 МФК Волов, макар че изоставаше на два пъти с 0:3 и 2:4. Боби заби хеттрик и бе определен за №1 в срещата, а останалите изпълнители бяха Денка, Илиев, Мустафов, PETELA и Тодоров. За " шуменци " точни бяха Димитров (2), Илиев и Димитров.

Red Partners и АФК Албион приключиха наедно - 2:2. Момчилов и Миро означиха за символичните домакини, а Добеца и Янков - за съперниците.

WINBET Varna надделя с 11:4 Спейс Тийм за шестата си победа в Win 1 като към момента няма изгубена точка, а е и с два мача по-малко. С цели шест гола изригна Василев и справедливо сграбчи наградата за MVP, Психопата добави три, а Андреев - два. GALE (2), Неджет и Калин Колев бяха точни за " космонавтите ".

Атлетик Провадия излъга с 3:2 Лудогорец-Доброплодно. Дидо Николов вкара дежурните си две попадения и стана Играч на мача, а едно добави Йорданов. За " орлите " се разписаха Узунов и Коев (автогол).

The Unity се оправи против Няма Такъв Отбор с 4:2. Милков блесна с хеттрик и бе определен за №1 в дуела, а Цанев осъществя един път. Пешо и Вулпе бяха точни за НТО.

В отсрочен дуел от седмия кръг Parkmart реализира нов триумф, откакто би с 4:1 МФК Пекарни Чочо. Давидов заби два гола и получи следващата си премия за Играч на мача, а останалите бяха дело на Джибрата и Ахмед, до момента в който Алексиев се разписа за противника.

 

Win 2

Вторият отбор на МФК Монтана се поздрави с шестия си триумф в Win 2, като в този кръг би Park the bus с 4:2. Миланов стана MVP след двата си гола, а по един прибавиха Yonchev 9 и Тукчиев. За противника вкараха Енев и Киров.

Red Partners разруши с 6:1 МФК Тича 2. По два гола означиха Малкия и Кулаксъзов, а по един - ГЕНАТА и Доктора (Играч на мача). За изгубилия отбор това стори Салмуш.

Дебелият балет надигра с 3:1 FC DJIEN. Станев, Димитров и Демирев вкараха за спечелилите, а Арнаудов - за победените. За №1 в срещата бе избран Дино.

Дубълът на АМФК Лудата Банда продължава без неточност след победа с 3:1 над Digital United. Точни за триумфа бяха Дидо (2) и Найденов (MVP), а за съперника - 

Wild.

Фармополис би с 4:1 Castalia. Маринчо, Христов, Иванов и Пламен означиха за спечелилите, а Весо - за изгубилия отбор. Йорданов стана Играч на мача.

Therma Village надигра със 7:3 ФК Фратрия. Николов вкара два гола и бе определен за №1 в срещата, а по един прибавиха Колев, Георгиев, GAZZA, Секо и Пейчев (автогол). За съперниците осъществиха Гена (2) и Резвов (автогол).

МФК Импакт Варна и iGaming приключиха наедно - 2:2. Станчев означи и двете попадения за символичните домакини, а Великов бе два пъти прецизен за " геймърите ".

 

 

Win 3

FC Inazuma продължава със мощното си показване в Win 3 като в този кръг победи АМФК Лудата Банда с 4:2. Стамов блесна с хеттрик и бе избран за №1 в дуела, а един път се разписа и Радев. За " бандата " вкараха Стелянов и Добрев.

Пластхим (Аксаково) надигра ФК Сокол с 5:1. Йорданов (2), ЧОЧО и Атанасов се разписаха за победелите, а Мангалски - за " соколите ".

ФК Брайтън надви с 3:2 над Castalia. Два пъти прецизен за триумфа бе Куцаров (MVP), а един път - Колев. Последният порази и личната си врата, а другото попадение за противника бе дело на негов съфамилник.

ФК Ченге преодоля съпротивата на МФК Феникс, надигравайки го с 3:0. Милков се разписа два пъти и стана MVP, а един път това стори Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР