През изминалата седмица се изиграха двубоите от 11-ия кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха двубоите от 11-ия кръг на
Коментари Харесай

Само един отбор е без загубена точка в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха дуелите от 11-ия кръг на четирите шампионата от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Към днешна дата единствено един от всички 54 тима е без изгубена точка - АМФК Лудата тайфа 2, който играе в Win 2. Ето и какво се случи в дуелите, които се организират на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ".

Premier лига

След триумфа над Порто-Ди Ес, МФК Балерини надигра и другия си главен съперник за купата в Premier лигата на АМФЛ-Варна - МФК Монтана. В среща от 11-ия кръг възпитаниците на Стоян Жеков биха с 2:1. Точни за триумфа бяха Монката и Игнатовски, техният съотборник Иванов стана Играч на мача, а за противника осъществя Андонов.

Порто - Ди Ес победи Зеленина със 7:3, откакто изоставаше в началото с 0:3. Дяков, Пасев и Дакера бяха дали задатък на " зелените ", само че " португалците " взеха трите точки след четири гола на Стефанов, който стана Играч на мача, и по един на Иванов, Драго и Коцето.

МФК Черно море излъга с 3:2 МФК Тича, откакто изоставаше с 0:2 след попадения на Старшината и Цветков. Алекс (№1 в срещата), Дамянов и Злати доведоха нещата до цялостен поврат и " моряците " се поздравиха с петата си победа.

Fullmax удари с 5:0 АМФК Лудата Банда. Йовчев се разписа два пъти и бе определен за №1 в срещата, а останалите попадения бяха дело на Златев, Илиев и Амброзов (автогол).

 

Win 1

Parkmart удари с 6:1 Спейс Тийм и е на първото място във краткотрайното класиране на Win 1, като има един мач повече от втория The Unity. Ахмед заби три гола, а по един прибавиха Хълми, Давидов и Коцето, който бе определен за Играч на мача. За " космонавтите " осъществя Събев.

The Unity е на една точка от водача след триумф с 3:2 над МФК Волов. Боримечка се разписа два пъти, а Стефанов - един път, като техният съотборник Хорхе бе определен за Играч на мача. Ангелов и Ники означиха за " шуменци ".

Вино и Мезе реализира четвърти следващ триумф, надигравайки със 7:4 Дебелият балет. Над всички бе Цветков, който заби четири гола и стана MVP, а по един прибавиха Балулов и Дянков. За противника точни бяха Коцев (2), Демирев и Ташев.

MFK TNT - ZARAFA победи с 3:2 Лудогорец-Доброплодно. Русев, Нотев и дани означиха за триумфа, а Даскалов и Панайотов осъществиха за " орлите ".

Атлетик Провадия надигра с 6:3 Бандата на Града. По два пъти осъществиха Кателиев и Овчаров, а по един път - Дидо Николов и Йорданов. За изгубилия отбор се разписаха Георгиев, Милков и Станчев.

Eurotex Boys прекъсна черната си серия и би с 10:2 iGaming. Четири гола заби Джибрата, с хеттрик се регистрира Диня, който стана MVP, два добави Кьосев, а един - Маринчо. За " геймърите " вкараха Кръстев и Атанасов.

 

 

Win 2

АМФК Лудата Банда е с цялостен актив от 33 точки в Win 2 след нова победа, този път със 7:3 над Шато Вапцаров. С хеттрик се регистрира Филипов, който бе №1 в срещата, а по два пъти точни бяха Маринов и Христов. За " винарите " означиха Ванко, Гочев и Митев.

МФК Монтана разруши с 12:1 FC DJIEN. Yonchev 9 изригна с шест гола и стана Играч на мача, а останалите бяха дело на Димитров (2), Смирнов (2), Мечката и Георгиев (автогол). За противника означи Ранков.

Red Partners би с 4:0 Пластхим (Аксаково), като Андонов, Кардашев, Колето и Анани (MVP) вкараха попаденията.

Розовите Мамби излъга с 3:2 МФК Импакт Варна. Герге (2) и Славов се разписаха за " змиите ", а Данков (2) за противника.

Castalia се оправи с Локдаун със 7:2. Весо блесна с хеттрик и бе избран за Играч на мача, а останалите голмайстори бяха Малчев (2), Петров и КРИС (автогол). ЗА " заключените " два означи Иванов.

МЕТРО Варна и Park the bus приключиха наедно - 6:6. Славов бе над всички с три попадения за символичните домакини, две добави Кръстев, а едно - Георгиев. Панчев изригна с пет за противника и бе определен за №1 в дуела, а един път се разписа Димитров. 

УВСК ВВМУ надигра ФК Ария с 4:3. Гичев (Играч на мача) и Даната означиха по два пъти, а за изгубилия отбор попаденията бяха дело на Николов, Колито и Чъки (автогол).

 

Win 3

Няма Такъв Отбор реализира 10-ата си победа в Win 3 като в среща от 11-ия кръг разгроми с 11:0 Digital United. Димитров заби хеттрик, по два пъти точни бяха Пешо (№1 в срещата), Вулпе и Белолипетский, а по един път осъществиха Павката и Георгиев.

ФК Дружба надви със 7:2 над FC Lions. Боянов, Джилянов и Стоянов (№1 в срещата) се разписаха по два пъти, а Силвиян - един път. За " лъвовете " осъществиха Иванов и Алекс.

Red Partners реализира триумф със 7:5 над WIN MODELS.

ФК Девня и WINBET Varna приключиха наедно - 2:2. Кателиев се разписа два пъти за отбора от Долината на химията, а Обрешков и Събев - за противника. Добрев бе избран за №1 в срещата.

ФК Патриот би с 7:4 ФК Сокол. С цели шест гола избухна Николов, който стана MVP, а останалите бяха дело на Марков и Ропанов. За " соколите " осъществиха Калата, Мангалски, Стьопата и Кръстев.

ФК Филмари се оправиха с Вълчи Дол с 6:2. Велев се регистрира с хеттрик, поради който стана Играч на мача, а Стоев, Исмаил и Иванов прибавиха по едно попадение. За " вихърци " прецизен бе Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР