През изминалата седмица руската авиация два пъти случайно обстреля с

...
През изминалата седмица руската авиация два пъти случайно обстреля с
Коментари Харесай

Неопитни руски летци бомбардират собствените си градове

През миналата седмица съветската авиация два пъти инцидентно обстреля с въздушни муниции свои и окупирани градове – произшествия, които може да се обяснят с незадоволителната подготовка на водачите, излиза наяве от отчет на Министерството на защитата на Обединеното кралство, обобщение от който е оповестен в обществената мрежа Twitter.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12378
Военното ведомство в Москва удостовери, че че на 2 януари един от самолетите на Върховен касационен съд на страната е изстрелял арсенал, вследствие на което са нанесени вреди на девет жилищни здания в Петропавловка във Воронежска област на Русия.

Вторият случай от 8 януари включва изстрелване на неуправляем арсенал ФАБ-250 над следения от руснаците град Рубежное в Луганска област на Украйна. Ударът е доказан от назначения от Москва началник на локалната администрация. И двата случая са станали по време на бойни задачи на съветски самолети.

Според английското разузнаване на 20 април 2023 година, съветски аероплан Су-34 също е направил " аномално стартиране на авиационни муниции “ над Белгород в Русия, написа " Фокус ".

" Продължаващата податливост на Русия към произшествия с муниции евентуално ще бъде изострена от несъответстващо образование и отмалялост на екипажа, което води до неприятно тактическо показване по време на задачи “, обобщават военните на Лондон.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР