През изминалата седмица Motorola обяви приходите си за цялата фискална

...
През изминалата седмица Motorola обяви приходите си за цялата фискална
Коментари Харесай

Motorola – най-бързо растящият доставчик на смартфони през 2021 г.

През миналата седмица Motorola разгласи приходите си за цялата фискална година, както и за последното тримесечие на 2021 година и евентуално няма да изненадаме никого, в случай че споделим, че интервалът бе белязан от нови върхове и голям брой достижения за мобилния бизнес на компанията.

Сред заложените цели за миналата година е заложено нарастване на приходите в международен мащаб с 1 милиарда $. Впечатляващото е че тази цел е надмината, като те означават 40% растеж, достигайки най-високи равнища на доходност за последните 10 години.

От компанията споделят и че са осъществени рекорден брой доставки, в композиция със изпреварващ пазара растеж на наградите през всички тримесечия. Това разрешава на Motorola да се трансформира в най-бързо растящия световен снабдител на смарт телефони през 2021г.

Ръст в целия свят

Придобитата през 2015 година от Lenovo компания отбелязва растеж във всички географски райони. В Северна Америка за първи път в историята Motorola доближава третата позиция, реализирайки двуцифрен пазарен дял, по едно и също време защитавайки второто си място в район „ Латинска Америка “. В Европа и Индия е регистриран свръхрастеж с двуцифрен растеж по отношение на пазара.

Според президента на компанията, Серхио Буниак, през миналата година Motorola е засилила наличието си в премиум сегмента, лансирайки най-невероятното си Edge устройство досега – Motorola Edge 30. В допълнение, нарастването на Motorola Edge активациите нараства с 585% на годишна база, което, съгласно Буниак, демонстрира, че тактиката за разширение на обсега на премиум сегмента работи сполучливо.

Реално видяно, всички географски райони затварят осем следващи тримесечия с висока доходност и рекордни резултати. Компанията възнамерява да продължи да употребява One Lenovo, с цел да затвърди позицията си в B2B бранша, като в същото време влага в нововъведения и създава още неповторими потребителски прекарвания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР