През изминалата седмица Microsoft беше домакин на едно от най-силните

...
През изминалата седмица Microsoft беше домакин на едно от най-силните
Коментари Харесай

Кариерният режим във Forza Motorsport 2023 ще изисква постоянна онлайн свързаност

През миналата седмица Microsoft беше хазаин на едно от най-силните издания на Xbox Showcase (благодарение и на Starfield Direct), на което беше показана визията на компанията във връзка с гейм интервенциите ѝ. Една от игрите, които бяха показани тук е нова игра от света на Forza Motorsport – Forza Motorsport 2023. Новата игра от сериите идва след дълго шестгодишно очакване за феновете на поредицата и за тяхно голямо страдание, това може и да е последния Forza Motorsport. Или най-малко във типа, в който се е появявала до този миг. Turn 10 загатват, че бъдещето на Forza Motorsport ще е под формата жива услуга – с един непрекъснат свят, допълван от наличие във времето.

Тази седмица се появи и ново видео към Forza Motorsport 2023, като акцент в него се явява кариерния режим, който в тази ситуация се назовава Builders Cup. Той ще показа за пръв път в сериите директните появи на нови коли и писти, което да отрази динамичността на действителния авто свят през днешния ден. Играчите ще могат да взе участие в голям брой рейсинг серии, които ще ви карат да си изберете кола, да качите равнище, оптимизирате я и да си проправите пътя към върха. Получавате опцията също по този начин и да я тествате по какъв начин ще се държи на съответна писта посредством специфичните Open Practice сесии, а посредством системата Car Mastery ще може да подобрявате и обновявате положението на транспортното средство.

От друга страна, системата на Challenge the Grid ще ви разреши да променяте разнообразни параметри, като да вземем за пример компликацията на AI съставния елемент, стартовата позиция и други И споменавайки изкуствения разсъдък тук, основателите на играта споделят, че AI технологията Drivatar във Forza Motorsport 2023 е доста усъвършенствана. Такива са направени и по спирачните системи, тежестта, физиката и други Играта излиза на 10.10.2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР