През изминалата нощ на територията на Враца образуваната снежна покривка

...
През изминалата нощ на територията на Враца образуваната снежна покривка
Коментари Харесай

Община Враца: Обстановката в града е сложна, подавайте сигнали на 0885118857 /снимки/

През миналата нощ на територията на Враца формираната снежна завивка е над 30 см., а в огромна част от обитаемоте места има краткотрайно спиране на електрозахранването, оповестиха от общинската администрация.
С оглед влошената метеорологична конюнктура, бе призован Кризисен щаб в локалната администрация. Няма подадени сигнали за бедстващи поданици на общината, няма и затворени пътни сектори.
В почистването на пътната мрежа в общината с изключение на БКС, е ангажирана профилираната техника на арендатори и строителни компании от Враца. Към момента екипи на ЧЕЗ работят по отстраняването на повредите по електропреносната мрежа в обитаемоте места, а от Пожарна сигурност и отбрана на популацията отстраняват паднали дървета и клони, в резултат на изобилния снеговалеж.
Приоритетно се почистват артериите за всеобщ градски превоз и секторите към детски и лечебни заведения. Общественият превоз се реализира с минимално забавяне.
Община Враца моли водачите на коли да не паркират по метод, който попречва работата на профилираната почистваща техника.
По данни на Националния институт по метеорология и хидрология се чака преваляванията от сняг да продължат през целия ден.
Сигнали от жителите могат да бъдат подавани на тел.: 0885 11 88 57.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР