През изминалата нощ екипи на снегопочистващите фирми са обработили със

...
През изминалата нощ екипи на снегопочистващите фирми са обработили със
Коментари Харесай

Столичният транспорт - ОК, снегорините - в готовност, кризисните центрове работят, ралотуват от СО

През миналата нощ екипи на снегопочистващите компании са обработили със смеси срещу замръзване стръмни и рискови сектори от пътната мрежа в столицата. Опесъчени са пътищата в естествен парк " Витоша " – Бояна- Алеко и Драгалевци- Черни връх. Това оповестяват от пресцентъра на Столична община.

Към момента се извършват всички направления на градския превоз и няма отклонения от графика.

В спешните центрове на общината са нощували 156 индивида. Във връзка с ниски температури спешните центове работят в границите на 24 часа в денонощието. Гражданите могат да подават сигнали за хора, останали без дом, на тел 112.

Снегопочистващата техника ще остане в подготвеност за работа и денем, а екипи на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " ще ревизират за съществуване на ледени висулки и ще отстраняват висулки от здания и мостове за недопускане на произшествия.

Призоваваме шефовете на търговски обекти и на етажна благосъстоятелност да почистят тротоарните площи прилежащи към техните здания, както и да наблюдават и отстраняват навреме ледени парчета – висулки от постройките. При неспособност да отстранен ледените парчета да обезопасят мястото с лента.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР