През изминалата година стана ясно, че Дреа де Матео -

...
През изминалата година стана ясно, че Дреа де Матео -
Коментари Харесай

Актрисата, която изплати ипотеката си за 5 минути, благодарение на OnlyFans

През миналата година стана ясно, че Дреа де Матео - актрисата, добила известност от сериала " Семейство Сопрано " (1999-2007 г.), има профил в OnlyFans.

52-годишната актриса таксуваше по 15 $ за месечен абонамент, като против тези пари споделяше свои нецензурирани фотоси. Не бяха ясни претекстовете на Дреа де Матео да продава свои голи фотоси, само че към този момент има изясненост по този въпрос. 

Звездата от " Семейство Сопрано " твърди, че е изплатила ипотечния си дълг за " пет минути " в OnlyFans, откакто отводът й да си сложи ваксина против COVID-19 я оставя без работа и единствено с 10 долара в сметката.

‘Sopranos’ star Drea de Matteo, 52, credits OnlyFans for paying off mortgage debt ‘in 5 minutes’
— New York Post (@nypost)
52-годишната актриса приказва с Daily Mail за това, че насилствено се е включила към услугата за абонамент за възрастни предходната година, само че почнала да се любува на уеб страницата за абонаменти за 18+, след като бързо започнала да печели пари.

" Поставиха ми забрана и къщата ми беше наводнена, тъй че се пробвах да я продам бързо ", изяснява тя в изявлението. " Исках да опитам да я продам, преди да я вземат. "
 Момичето, което се отхвърли от фамилията си, с цел да печели милиони в OnlyFans
Момичето, което се отхвърли от фамилията си, с цел да печели милиони в OnlyFans

Съвременни специалности

Тя прибавя: " В същото време изгубих майка си, а другата ми майка, която има деменция, беше останала без пари за болногледачката си. Не знаех кой път да поема. " Тогава тя се обръща към OnlyFans, за което споделя: " Спаси живота ми на 100%. "

" I’m a controversial b**** so OnlyFans is the only social media platform where I can be ultra-free! It's an excellent way to fund new business ventures without bowing to corporate America. Invest in YOURSELF. ONLYFANS FOREVER! " -
— OnlyFans (@OnlyFans)
" Продължих да качвам още фотоси ", спомня си Де Матео. " За пет минути съумях да върна парите на Compass Real Estate, които задържаха продажбата на къщата ми. Получих много подкрепа за това, което го направих и стана извънредно вирусно и хората полудяха. "

Актрисата от " Отчаяни съпруги " обяснява, че първичната концепция на нея и брачният партньор ѝ е била да създадат нещо като шеговит подкаст, който обаче да е в OnlyFnas, с цел да нямат достъп до него медиите, само че концепцията малко се е трансформирала.
 Какво мисли в този момент Чарли Шийн за щерка си Сами Шийн и профила ѝ в OnlyFans
Подкрепя ли Чарли Шийн щерка си за OnlyFans

Година и половина по-късно

" Чувствам се добре да виждам тези фотоси ", споделя тя. " Може да са пипнати тук и там, само че истината е, че ме записват на видео, до момента в който върша фотосесията, тъй че почитателите да могат да видят фотосесията в действително време. "

Drea de Matteo enjoying a smoke as she waits for her laundry to come out of the dryer.
— Gary LM Martin (@T1000Gary)
Звездата от " Синовете на анархията "  казва още, че поставя грижи, когато става въпрос за това да се показа по най-хубавия начин на своята страница. Тя напълнява, с цел да " наподобява по-добре ", което включва " зареждане с въглехидрати " и ястие на " спагети, паста и пържоли ".

" Искаш циците ти да са огромни и дупето ти да е огромно ", споделя тя. " В противоположен случай фотосите са толкоз скучни, че те карат да заспиваш. "
 Дреа де Матео от
Актрисата от " Семейство Сопрано ", която продава свои голи фотоси

Дреа де Матео към този момент е част от OnlyFans

Актрисата е безапелационна, че всеки, който желае да я осъди и да я унижи, може да заповяда. " Само се надявам в никакъв случай да не се окажете в ситуацията, в което аз бях ", изяснява още Дреа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР