През изминалата година от Audi показаха концепта Audi A6 e-tron,

...
През изминалата година от Audi показаха концепта Audi A6 e-tron,
Коментари Харесай

Новото Audi A6 се цели в Tesla Model S

През миналата година от Audi демонстрираха концепта Audi A6 e-tron, серийната версия на който би трябвало да дебютира по-късно тази година. Фотографи на AutoExpress към този момент съумяха да снимат затрупан с камуфлаж автомобил, който от компанията тестват. За разлика от концепта, тестовата кола е получила нови фарове, разграничени на две секции, само че е запазила „ падащата “ линия на тавана, присъща за А7. По този метод новото А6 e-tron се трансформира по-скоро в лифтбек, в сравнение с в типичен седан с който сме привикнали досега.
`Новото

В предната част е непокътната обичайна за Audi решетка, въпреки функционалността ѝ да е противоречива при неналичието на мотор с вътрешно горене. Въздхуховодите са ситуирани под фаровете, дружно с трапецовиден отвор сред тях.

Освен визията, електрическото А6 ще се снабди и с напълно новата архитектура PPE на марката. Тя разрешава консолидираното на еднакъв под и по-ниска линия на тавана, без това да се отразява на вътрешното пространство. Освен дизайнерска функционалност, това разрешава и по-нисък коефициент на противодействие, което е от огромно значение при колите на ток.
`Новото

Ако серийната версия резервира задвижването, което от Audi популяризираха при концепта, то чакаме пробег от над 700 километра с едно зареждане. Това ще бъде моделът с максимален пробег от e-tron гамата на марката, а главен провинен за това е батерията с потенциал от 100кВч. Ускорението при най-мощният модел ще лишава по-малко от четири секунди, а два електромотора ще обезпечават обичайното Quatrro задвижване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР