През изминалата година електронните магазини в България отчитат четворен ръст

...
През изминалата година електронните магазини в България отчитат четворен ръст
Коментари Харесай

България на челна позиция по пазаруване онлайн на Black Friday

През миналата година електронните магазини в България регистрират четворен растеж на посещаемостта през „ Черният петък “. Това сочат данни на софтуерната компания RTB House. Тази година „ лудото извършване на покупки “ е планувано за 24 ноември, като се чакат даже по-високи резултати в онлайн продажбите.
За съпоставяне през 2016 година междинните стойности на остарелия континент са към 170% растеж в посещаемостта. Сред най-пазаруващите в Интернет за миналата година са гърците със 150% повече трафик и испанците със 72% повече посещаемост.
Black Friday поставя началото на празничния сезон и надлежно това е първият късмет на онлайн търговците да покрият високите таргети. Според проучване на Adobe Digital Insights, предходната година общият оборот на онлайн продажбите е надминал 3 милиарда $. И цифрите се чака да се повишат тази година, дружно с непрекъснато растящите резултати на виртуалния бранш като цяло. Големите опашки, лимитираното време и хилядите клиенти на действителните търговски обекти водят потребителите все по-често към онлайн извършването на покупки, с цел да избегнат тълпите.
“Миналата година визитите и конверсиите през ноември бяха 4 пъти по-високи в сравнение с през ноември 2015-а. А известността на празника пораства. Имаме всички учредения да имаме вяра, че и през тази година се чакат нови рекорди”, планува мениджърът за България и Румъния на RTB House Каталин Емилиан.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР