През идващата година премиерът ще се срещне с красива, интелигентна

...
През идващата година премиерът ще се срещне с красива, интелигентна
Коментари Харесай

Гадателката На Берлускони Взриви България С Пророчеството Си За Бойко Борисов За 2019! Няма Да Повярвате!

През идващата година министър председателят ще се срещне с красива, умна и интелигентна жена. Тя ще го накара да реши, че не би трябвало да повече да е самичък и с нея той ще продължи напред. Само, че бъдещето му няма да е безоблачно.

Борисов ще продължи напред, само че ще се почувства предаден от най-близките си хора, твърди феномена. Той ще стане обединител на Балканите, а настоящето държавно управление ще изкара до дъно мандата си. Защото министър председателят ще се поучи от грешките си и ловко ще балансира.

Теодора Стефанова има прогноза и за политическия живот в страната. Според нея настоящия президент Радев ще успее да пребори компликациите, а даже ще си стисне ръцете и с съперниците си. През него ще има две огромни провокации. Едното, от които обвързвано с интернационална институция.

За Българска социалистическа партия гадателката пророкува, че ще загърби споровете си. Лидерката Корнелия Нинова ще успее да утвърди новото лице на социалистите. А в Движение за права и свободи ще влязат доста младежи и партията скоро ще бъде управлявана от жена, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР