През идната седмица ни предстои да се насладим на мачовете

...
През идната седмица ни предстои да се насладим на мачовете
Коментари Харесай

Жребият на двойки в Монреал: Григор и Рубльов започват срещу шампионите от Уимбълдън

През идната седмица ни следва да се насладим на мачовете от Мастърса в Монреал, където Григор Димитров ще бъде подложен под номер 14 и ни следва да разберем дали родният ни представител за пръв път ще съумее да преодолее етапа на осминафиналите в канадския град. Любопитна детайлност е, че Григор ще се включи и в главната скица на двойки, партнирайки си с Андрей Рубльов.

Световният номер осем има сериозен опит при тандемите, като е притежател на 3 трофеи в ATP Тура и също така е олимпийски първенец на смесени двойки в Токио. Димитров и Рубльов в никакъв случай до момента не са обединявали сили на корта, а в предварителните им проекти влиза да се състезават дружно за две следващи седмици, тъй като също по този начин са подали поръчка за взаимно присъединяване в Синсинати.

Жребият в Монреал пък не беше изключително благоразположен към експертите поединично, защото още в първи кръг ги опълчи на тазгодишните носители на трофея от Уимбълдън - Матю Ебдън и Макс Пърсел. Австралийците организираха редици петсетови тежки борби и се трансфораха в първенците от Шлема, които са губили най-вече сетове по пътя към триумфа, а в последните си два шампионата несъмнено демонстрират сериозен спад във формата си, което докара до ранни техни провали в Атланта и Лос Кабос.

При възможна изненадваща победа на българско-руското дуо, то вероятно ще последва конфликт с поставените под номер две, а точно Орасио Себайос и Марсел Гранойерс. В същата половина на схемата са още олимпийските първенци Мате Павич и Никола Мектич, както и първенците от Ролан Гарос - Марсело Аревало и Жан-Жулиен Роже.

Montreal ATP Masters 1000 Doubles draw
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР