През идната седмица Apple трябва да пусне новата актуализация iOS

...
През идната седмица Apple трябва да пусне новата актуализация iOS
Коментари Харесай

Как да си направим караоке вечер с iPhone

През идната седмица Apple би трябвало да пусне новата актуализация iOS 16.2, която ще донесе нови уиджети, варианти за Always-On-Display при iPhone 14 Pro, нови настройки в AirDrop, само че и една значима смяна в Apple Music. 
 Джоуи Хелмс, iPhone 14 Pro и на какво е способна камерата в новия смарт телефон
Как да заснемем професионални видеа с iPhone 14 Pro

Ще ни е необходим и талант

С новия ъпдейт музикалното приложение на Apple ще се снабди с нова караоке функционалност, която ще се споделя Apple Music Sing и ще е налична за всеки, който заплаща месечен абонамент за платформата. 

Apple Music Sing ще разчита в огромна степен на актуалната функционалност, посредством която можем да следим текста на дадена ария, до момента в който я слушаме. 
 Снимка 598768

Интересното тук обаче, че ще имаме и нов слайдер с микрофон, с който ще можем да понижим или тотално да спрем вокалите в песните, тъй че да се чува единствено нашият глас върху инструментала. 

Така ще можем да свържем iPhone с караоке тонколона, да пуснем музика от Apple Music и да употребяваме телефона като екран за текста. 
 Снимка 598769

Опцията за прекъсване на вокалите няма да е налична за всяка ария в Apple Music, само че в платформата ще се появи плейлист от напълно съвместими с новата услуга части. 
 Apple, Европейски Съюз и по кое време ще забележим iPhone с USB-C
Apple сведе глава пред Европейски Съюз

Защо компанията не е доволна

Apple Music Sing ще е налична за всички модели iPhone след iPhone 11, всички таблети след трето потомство iPad Pro, четвърто потомство iPad Air, девето потомство iPad, iPad mini и последния модел Apple TV 4K. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР