През годините станахме свидетели на какви ли не анонимни сигнали,

...
През годините станахме свидетели на какви ли не анонимни сигнали,
Коментари Харесай

Ето така се става известен! Семейство тип кифли от Пловдив пише до HotArena: Ние сме големи гъзари, снимахме се с Флавио Бриаторе в Монако!

През годините станахме очевидци на какви ли не анонимни сигнали, изпратени до HotArena . Но за първи път някой си признава, че подава инфо за себе си и самичък ни го изпраща, заставайки с имената си. Такъв е казусът на Боби Манекена и брачната половинка му Нина , който несъмнено съумя да ни разсмее.

Вчера Нина ни поздрави със „ здравейте, екип HotArena ” и голям брой усмивки. След това се показа – „ Пише ви Нина Димитрова, брачна половинка на Борислав Димитров, по-известен като Боби Манекена. И двамата с моя брачен партньор сме пловдивчани и станахме по-известни предходната година откакто кумове на нашата женитба ни станаха Николай Бареков и неговата втора жена Мария Календерска “, след което Нинчето ни изпраща и линк към уебсайт, в който изказванията й нагоре са отразени в публикация.

Нина и Боби сякаш на съществено са се взели за огромни звезди и твърдо са решили да поддържат да градят блестящ имидж, споделяйки с обществото детайлности към цветния си и богат начин на живот. Поради тази причина Нина бе длъжна да ни осведоми: „ В момента още веднъж сме в Монте Карло, Монако с моя брачен партньор Борислав. Ние живеем сега в Монако и ще останем за целия летен сезон. И в събота вечер като излязохме на празненство в известните нощни заведения „ Twiga ” и „ Jimmy’z ” се запознахме персонално с известния Flavio Briatore!!! Той ни предложения да останем на неговото сепаре цяла вечер. Ето фотоси и видеа от вечерта “ (виж в галерията по-долу).

Като че ли тези сведения не са ни задоволителни, с цел да разберем що за живот живеят Боби Манекена и брачната половинка му, и заради тази причина Нина продължи: „ Цяла вечер се разливаше скъпо шампанско „ Dom Perignon ” и се забавлявахме ужасно. Изкарахме до ранните часове в „ Twiga ”, а тази дискотека е благосъстоятелност на Фабио Бриаторе и след това се преместихме в другия прочут нощен клуб „ Jimmy’s ”, където бяхме на афтър празненство до сутринта “.

След като ни наводни с десетки фотоси от дискотечните им завършения, Нина ни даде упътвания по какъв начин да представим целия материал, отдаден на нея и Боби: „ Ако желаете може да напишете публикация със заглавие: „ Пловдивчаните Боби Манекена и чаровната му брачна половинка Нина се срещнаха със международно известния Flavio Briatore в дискотека „ Twiga ” в Монте Карло, Монако “ и прибавя, че за всички ще е забавно да прочетат сходна вест.

На разлъка Нина ни благодари и ни предизвести, че в случай че желаем, може да ни държи в течение със фотоси и обстоятелства към бъдещите им инициативи в Монако, като да вземем за пример – визитата им на „ Формула 1 “ през май и на филмовия фестивал в Кан.  

Всъщност да си вършат ПР на гърба на известни персони е част от тактиката на жадното за популярност семейство. След като си вършат реклама с това, че Бареков е кумувал на сватбата им, в нета могат да се намерят изявления, чийто текст се върти към техни фотоси с тенисиста Григор Димитров или общи снимки с Филип Плейн от Монако. А в този момент и с Флавио Бриаторе…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР