През годините сме виждали проекти на базата на различни коли,

...
През годините сме виждали проекти на базата на различни коли,
Коментари Харесай

Peugeot 208 се превърна в … катафалка

През годините сме виждали планове въз основата на разнообразни коли, в това число Lamborghini с вериги, Ferrari лимузина или пък катафалка модифицирана на кемпер. Днес ще допълним тази ранглиста и ще ви представим план на аржентинската компания Carrozados Rosano, която направи катафалка от Peugeot 208.



Изненадващо е, че това в действителност не е единствената сходна преправка на компанията, която преди няколко години още веднъж прави катафалка, само че въз основата на предходното потомство 208. Компактният хечбек е еднакъв до края на предната врата, от където стартира и същинската част на катафалката. Междуосието е увеличено фрапантно, показвайки ни евентуално най-дългото Peugeot правено в миналото.



Задният похлупак също е модифициран, с цел да се оправи с добавената височина, а в интериора е направена специфична рамка от стомана, добавено е LED осветяване, както и кожа за по-луксозен тип. Базовото 208 идва с 1.2-литров бензинов мотор в Аржентина, който генерира 83 конски сили и 118 нютон метра.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР