През годините сме виждали какви ли не предизвикателства в социалните

...
През годините сме виждали какви ли не предизвикателства в социалните
Коментари Харесай

Koala Challenge и новото предизвикателство в помощ на Австралия

През годините сме виждали какви ли не провокации в обществените медии - кое от кое по-безумни и забавни.

Сега се появява ново, което, както множеството досега, е за събиране на средства. Компанията за фитнес питиета FITAID провокира хората по целия свят да се причислят в Koala Challenge.

Целта е да се съберат пари в помощ на хората, пожарникарите и животните, наранени от пожарите в Австралия.

За да осъществим вярно предизвикването, би трябвало да легнем по стомах на лежанка във фитнеса, да се промушим под нея и да се върнем назад в изходна позиция. Голямата компликация идва от изискването да не допираме пода нито с крайници, нито с ръце.

Ако успеем да го създадем вярно, в действителност би трябвало да приличаме на коали, които висят от дърво. Разбира се, височината е друга, само че правилото е същият.

Компанията FITAID разгласи, че за всеки сполучлив опит, който създадем и споделим с хаштаг #koalachallenge, тя ще подарява по пет $ за битката с пожарите в Австралия.

Въпреки че на пръв взор наподобява елементарно, предизвикването в действителност изисква доста мощ и несъмнено не всеки може да го извърши вярно. Необходима е огромна мощ в ръцете, с цел да да се върнем назад горе на лежанката. Струва си обаче да опитаме. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР