През годините сме минали през различни модни трансформации и сме

...
През годините сме минали през различни модни трансформации и сме
Коментари Харесай

Защо да инвестираме в скъпа чанта?

През годините сме минали през разнообразни фешън трансформации и сме допускали редица неточности в избора на облекла и аксесоари. И след доста изхрачени пари и изхвърлени чанти, можем да кажем, че към този момент не вършим компромис при избра на този по този начин значим за една дама аксесоар.

Днес ще ви разкажем за какво в по-голяма част от случаите евтиното в действителност излиза скъпо и по какъв начин това ни повлия да стартираме да избираме чанти от по-висок клас.

В тийнейджърските и студентските си години постоянно сме залагали на чанти и други аксесоари от всеобщите марки, предлагани в огромните търговски центрове. В множеството случаи тези чанти са красиви и стилни, направени са от изкуствена кожа и са на налични цени от 20 до 60 лева.  Основните им преимущества са:

-

- многообразие на моделите

- съобразени са с последните фешън трендове

- налични са за намиране в по-голяма част от огромните търговски центрове

И до момента в който достъпността постоянно е основен фактор за избор при множеството млади дами, то тъкмо този подробност крие голям брой дефекти:

- ниско качество в направата (лесно разваляне на механизмите, лющене по ръбовете на чанта та, разшивне, измачкване)

- потребност от замяна през няколко години

- трупане на чанти, които към този момент не стават за носене, само че ви е жалост да изхвърлите

 2347595

Като разследване на всички тези неподходящи фактори се оказва, че през годините отделяме по 50-60 лева за чанта на всеки най-малко две години. През това време си купуваме още разновидности и модели и постепенно започваме да се убеждаваме, че средствата, които сме отделили за чанти, които към този момент са на боклука са ни били изцяло задоволителни, с цел да влагаме в няколко " маркови " чанти, които да устоят на времето.

Разбира се, не всеки път марката е гаранция за качество, само че по-високият клас аксесоари са по-склонни да ви служат правилно в продължение на доста години. Ето за какво започнахме да виждаме смисъл в вложението в по-скъпи аксесоари.

Какви са преимуществата на по-високите класове чанти:

- направени са от естествени материали

- направата е качествена

- служат ви правилно в продължение на години

- спестявате пари в дълготраен проект (освен, в случай че не сте маниачки на тематика шопинг)

- доста скъпите дизайнрски чанти покачват цената си в годините и могат да бъдат препродадени с висока облага

 2347594

Разбира се, ние самите сме надалеч от визията да отделим четирицифрена сума за аксесоар, само че сигурно можем да заявим, че при междинния клас марки инвестицията си заслужава. Купувате висококачествена чанта и забравяте за дискомфорта от разпуснати шевове, белеща се кожа и късащи се дръжки. При вярна употреба не би трябвало да срещнете проблеми, изключително когато чанта та е от естествени материали и е направена качествено. А след време можете да я препродадете и да си закупите още по-скъпа и по-хубава.

Какви са вашите желания за аксесоари и бихте ли отделили по-голяма сума в името на комфорта и дълготрайната инвестиция?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР