През годините сме гледали Хали Бери в много и различни

...
През годините сме гледали Хали Бери в много и различни
Коментари Харесай

Хали Бери омагьоса и Netflix

През годините сме гледали Хали Бери в доста и разнообразни функции, като от няколко дни в Netflix можем да я гледаме и в Bruised, където играе Джаки Джастис - някогашна ММА звезда, която още веднъж се пробва да се върне при най-хубавите.
 Хали Бери, Bruised и какво е предиздвикало актрисата да режисира кино лентата
Какво накара Хали Бери да застане и зад камерата на Bruised

Ново амплоа за актрисата

Междувременно обаче изоставеният от нея преди години наследник се връща в живота ѝ и тя би трябвало занапред да се научи и по какъв начин да бъде майка. Освен тази предизвикателна роля, Хали Бери влиза и в тази на режисьор. Нещо, което ѝ се случва за първи път.

И явно се е справила сносно, тъй като за първата седмица от стартирането си в Netflix Bruised е бил гледан 47.7 милиона часа, с което се е трансформирал в най-гледания филм за седмицата в Съединени американски щати и е останал на второ място в международен мащаб.

Този триумф е подсигурил на Хали Бери контракт с Netflix, съгласно който ще я забележим в още бъдещи продукции на стрийминг платформата и като актриса, и като продуцент, написа The Hollywood Reporter.
 Хали Бери, Ван Хънт и занимателната история с неофициалната им женитба
Неофициалната брачна гала на Хали Бери и Ван Хънт

И каква роля играе синът на Бери

За момента не е ясно дали няма и да реши още веднъж да режисира, само че сигурно никой няма да ѝ откаже, в случай че това се случи. Не се знае и за какъв брой тъкмо продукции е договорката. Нито какво е финансовото ѝ измерение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР