През годините сме гледали доста филми за Дракула, като всеки

...
През годините сме гледали доста филми за Дракула, като всеки
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж ще бъде Дракула

През годините сме гледали много филми за Дракула , като всеки един е бил с друга идея, само че обединителната мощ е точно основният персонаж.
 Никълъс Холт, Renfield и ролята на правилния прислужник на Дракула
Задава се нов филм от света на Дракула

Става забавно

Това лято разбрахме, че се приготвя нов филм за Дракула, което ни зарадва, тъй като в никакъв случай не връщаме положителни хрумвания. Стана ясно и че Никълъс Холт ще влезе в ролята на правилния асистент и прислужник на рубрика - Ренфийлд .

Филмът ще се концентрира точно върху него и обезверените му опити да си обезпечи величие, вярвайки, че пиенето на кръв е ключът към него. Което, несъмнено, го води при Дракула.

До момента не се знаеше кой ще влезе в неговата роля, само че към този момент и това е ясно. Никълъс Кейдж ще бъде Дракула. За момента обаче не е ясно какво тъкмо ще се случва в режисирания от Адам МакКей филм.
 Никълъс Кейдж, Рико Шибата и първото в детайли изявление с артиста по отношение на брака му
Никълъс Кейдж проговаря за брака с Рико Шибата

Как е почнало всичко и по какъв начин е предходна сватбата им

Не е ясно и по кое време се чака да стартират фотосите, само че пък знаем сигурно, че това е първият огромен филм на Никълъс Кейдж от 2011 година насам, когато взе участие в " Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението ". През последните 10 години артистът се беше отдал на по-малки филми, които бяха най-вече самостоятелни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР