През годините Shelly Group се утвърди като глобален лидер в

...
През годините Shelly Group се утвърди като глобален лидер в
Коментари Харесай

Рецептата за успех на Shelly Group: Ключовият играч в света на IoT

През годините Shelly Group се утвърди като световен водач в IoT сферата и трансформира своите решения в неразделна част от модернизацията и оптимизацията на разнообразни аспекти от нашия живот. Решенията на българската компания към този момент са налични в над 100 пазара по света и тя става все по-предпочитана от искащите да автоматизират бизнеса или дома си и да реализират енергийна успеваемост без старания.
Как стартира всичко и по какъв начин се раждат нововъведенията?
Първоначално компанията започва под името Allterco с ярката визия да основава ефикасни и лесни за приложимост решения за автоматизация за дома и бизнеса. Shelly 1, първото мъдро реле на компанията, се появява на бял свят през 2018 година без някой да допуска, че ще се трансформира в основополагащ за компанията артикул, който въплъщава концепцията, че всеки може да разполага с налични и работещи решения за автоматизация на бизнес здания или частни домове.

Идеите се раждат в “Thinkering Lab ” - мястото, където хардуерните и софтуерните инженери взаимно измислят какви проблеми да вземат решение новите артикули и по какъв начин да бъдат създадени. Екипите дискутират в подробност какви модификации са нужни и по какъв начин предшествениците да бъдат усъвършенствани, като в същото време отговорят на бъдещите потребности на потребителите. Продуктов притежател наблюдава целия развой и насочва останалите членове на екипа по какъв начин най-оптимално и бързо да извървят пътя по основаването на продукта. След като устройството е основано, стартира тестовия интервал благодарение на потребителите, които имат извънредната опция да го тестват и дават своята противоположна връзка за възможни усъвършенствания. Shelly Group се отличава с извънредно огромна и отдадена общественост от почитатели, която е неизменима част от процеса по основаване на устройствата. Финалните стадии включват сертификацията и разпространяването на IoT решенията в над 100-те пазара по света, на които компанията оперира.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР