През годините Шарън Стоун е попадала безброй пъти във всевъзможни

...
През годините Шарън Стоун е попадала безброй пъти във всевъзможни
Коментари Харесай

64-годишната Шарън Стоун изпрати лятото със СНИМКА по бански

През годините Шарън Стоун е попадала безчет пъти във всевъзможни ранглисти за секс знаци. И в това няма нищо необичайно. Актрисата наподобява необикновено добре както на екрана, по този начин и отвън него.

Стоун като че ли е неподвластна на времето. На 64 години наподобява млада, красива, слаба и във превъзходна форма.

Звездата от паметния филм " Първичен инстинкт " не се тормози да показва стройната си фигура и постоянно опитва със смели визии, без значение дали става въпрос за тесни дънки или провокативни рокли с цепки и големи деколтета.

Преди дни Стоун реши да се наслаждения на последните летни дни, препичайки се край басейна в дома си в Лос Анджелис. За задачата актрисата е избрала извънредно нищожен бански, показвайки на почитателите плосък стомах, стегнати ръце и стройни крайници, излиза наяве от фотография, която се появи в профила ѝ в Инстаграм.

На фрагмента тя театралничи пред огледалото. Дори на фона на огромната фотография на Мерилин Монро на стената, Стоун наподобява просто зашеметяващо!

" Защо постоянно влизам във форма, когато лятото свършва? ", пита закачливо Стоун почитателите си в мрежата.

Те пък побързаха да я уверят, че постоянно наподобява прелестно.

" Ти ме мотивираш да се грижа за себе си! ", " Възхитен съм от теб! ", " Лятото в никакъв случай не свършва, когато изглеждаш по този начин! ", " Шарън, ти си доста гореща! ", " Мечтая да наподобявам по този начин на тази възраст! ", " Секси и загоряла фигура! ", " Какви стройни крайници ", " Ти си нереално красива по природа! ", са единствено част от мненията, които не стопират да валят под фотографията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР