През годините се нагледахме на много изгряващи и залязващи чалга

...
През годините се нагледахме на много изгряващи и залязващи чалга
Коментари Харесай

Трима чалга изпълнители, които могат много повече от чака-рака

През годините се нагледахме на доста изгряващи и залязващи чалга звезди. Някои обаче освен останаха, а и потвърдиха, че могат доста повече с изключение на да щракат с пръсти и да мятат салфетки. Показваме ти звездите, които пеят джаз, поп, соул и си признават, че са в чалга бизнеса просто за популярност:

3 Есил Дюран

Една от най-известните изпълнителки в поп фолк музиката, е приключила поп и джаз пеене в Националната музикална академия. Есил освен скрива шапката на всички с неповторима и екстравагантна визия, само че може по този начин да забие на сцена, че да ни отвее с джаз импровизации. Тя признава, че пее поп-фолк просто, тъй като това се слуша и търси, другояче от дълго време да е покорила ню-йоркските клубове.

Виж още: Звездно и първокласно: Ето по какъв начин родните звезди посрещнаха Бъдни вечер

2 Фики Стораро

Фики ни потвърди в „ Капките “, че гласът му е голям. Достоен правоприемник на татко си, той пя всичко от поп, през национално, до латино и класика. Изпълненията му като Stevie Wonder, Lionel Richie и Васил Найденов ни подсетиха, че това момче може доста повече в сравнение с просто да вдигне вертолета.

Виж още: Силикони се леят: Топ интервенциите на БГ звездите за 2022 г. 

 

1 Деси Слава

Един от най-богатите, красиви и мощни гласове на родния поп-фолк безспорно е на Деси. Тя пя национално в „ Комиците “, по-късно ни сподели доста в „ Капките “, а способността й да имитира е несравнима. Дори Йорданка Христова й призна – „ Деси потвърди, че може да пее безусловно всичко! “.

Виж още: Луксозна, само че болна: Светлана Гущерова отрупа елхата със скъпи дарове, само че...чака ли бебе?! 

 

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР