През годините плеймейтка се превърна в название на един определен

...
През годините плеймейтка се превърна в название на един определен
Коментари Харесай

Умни, естествени, успели: Тези плеймейтки разбиха стереотипа!

През годините " плеймейтка " се трансформира в наименование на един избран вид дами, които се славят с прекомерно сходна осанка, ползи, фасон и метод на живот. 

Но истината е, че се появиха няколко девойки, които в действителност разрушиха този стандарт, а това е ужасно! Ето кои имаме поради!

Дениз Хайрула

В последните месеци Дениз нашумя повече с присъединяване си в " Ергенът ", само че преди този момент беше известна като най-естествената плеймейтка. Тя не влезе в шаблона на duck face-а, големите гърди и идентичния тежък грим на други свои колежки. И до през днешния ден Дениз си остава една от най-красивите българки въобще.

Гери Стаменова

Като сме почнали с мацки от " Ергенът ", дано продължим с Гери. Именно в това шоу тя сподели, че плеймейтките може и да са умни. Тя не се затрудни с никой от въпросите, които ѝ зададоха в спонтанна викторина. И преди да кажете " да, но те бяха лесни ", припомнете си излагациите от други риалитита на всякакви Златки.

Симона Галинова

Тя можеше да стане първата транссексуална плеймейтка в България, само че, уви, не стана. Въпреки това явяването ѝ на състезанието е историческо, а Симона се потвърди като едно същинско самоуверено момиче.

Виж още: Инфлуенсъри и какво от това? Няма никакъв смисъл да следвате тези известни българки

Златка Димитрова

Понякога даже ни е мъчно да мислим за Златка като за плеймейтка. Първо бихме я свързали с облика на майка, а по-късно на фитнес моделка. Едва на трето място бихме споделили, че е плеймейт. Просто тя " надскочи " облика си и това е супер. 

Ася Капчикова

Още една мацка, която напълно забравихме, че е била плеймейтка. Но беше. Още, когато взе купата, тя направи усещане. Тогава тя се отхвърли от премията - силиконов бюст, като съобщи, че желае да я подари на онкоболна жена. Това не се случи, само че всички я запомнихме като плеймейтката с най-голямото сърце. Днес Ася е майка на три дечица. 

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulafenix/
https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/
https://www.instagram.com/galinovasimona/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР